Vânzare

4 camere | 90 m²

Apartament/Spatii cu destinatii multiple ultracentral Arad, comision 0

Arad / Arad

104.500 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 90 m²

Compartimentare Semidecomandat

Etaj Parter

An finalizare construcție 1960

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Consecvent Imobiliare va ofera spre vanzare un ansamblu compus din 2 spatii, cu destinație mixta residential/comercial, situat in inima Aradului, langa “Casa cu lacat” (zona Boul Rosu):

1. Spatiul residential/comercial parter cu acces atat din strada cat si din curtea interioara este compus dintr-o zona open space formata din living cu bucatarie mobilata si utilata complet cu electrocasnice Bosch precum si o baie cu dus, facilitand astfel desfasurea oricarui tip de activitate comerciala sau locuire.
2. Spatiul rezidential/comercial etaj cu acces din curtea interioara este compus din hol acces unde este montata cetrala termica pe gaz, dormitor, birou/dressing cu geam, living open space cu bucataria si locul de luat masa si baie.

Imobilele se predau finisate, mobilate si utilate conform poze atasate, cu instalatiile schimbate, finisaje de calitate si mobilier realizat pe comanda.

Cele 2 spatii, componente ale ansamblului, sunt incluse intr-un singur CF, au o suprafata totala de 126 mp si se vand doar impreuna.
Prețul de vanzare pentru intreg ansamblul este 104.500 euro.

PENTRU DETALII SUPLIMENTARE, INFORMATII SI VIZITE, NE PUTETI CONTACTA LA:

Nr. Tel.: 0745698160– Agentia imobiliara Consecvent Imobiliare

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Consecvent Imobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare