Închiriere

Birou, Nord

Spații de birouri de inchiriat | Blvd. Expozitiei

3.000 eur
ID 2708401
Birouri | 1250 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Nord
Zona

Nord

Suprafața utilă

1250 m²

Suprafaţă totală

1250 m²

An finalizare construcție
2010
Tip imobil
Clădire de birouri
Stadiu construcţie
Finalizat
Clasă birouri
A
Număr încăperi
8
Număr Grupuri Sanitare
4
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
20

Va propunem la inchiriere spatii de birouri moderne in suprafete intre 205-1265 mp la etajele 1,2,3 din imobilul S+P+4E de pe Bdul Expozitiei Nr. 101 (colt cu Str. Av. Traian Vasile), incepand cu 01.11.2021 (plan si poze anexate).

Chiria solicitata este de 12 Euro/mp/birouri+TVA. Administrarea este asigurata prin contract separat la un pret intre 3-3.5 Euro/mp+TVA, in functie de evolutia pretului utilitatilor pe piata, iar locurile de parcare din subsol se inchiriaza la 100 Euro/loc+TVA

Imobilul are pe tot parterul un spatiu comercial unde este un supermropune la inchiriere spatii de birouri moderne in suprafete intre 205-1265 mp la etajele 1,2,3 din imobilul S+P+4E de pe Bdul Expozitiei Nr. 101 (colt cu Str. Av. Traian Vasile), incepand cu 01.11.2021 (plan si poze anexate).

Chiria solicitata este de 12 Euro/mp/birouri+TVA. Administrarea este asigurata prin contract separat la un pret intre 3-3.5 Euro/mp+TVA, in functie de evolutia pretului utilitatilor pe piata, iar locurile de parcare din subsol se inchiriaza la 100 Euro/loc+TVA

Imobilul are pe tot parterul un spatiu comercial unde este un supermarket Mega Image.

Restul imobilului este compus din birouri cu intrari separate pe fiecare nivel, ce se pot partitiona sau separa dupa dorinta chiriasilor. Spatiile au in componenta grupuri sanitare, camera server, minibucatarie si spatii pentru depozitare (arhiva). Grupurile sanitare, mini-bucatariile, si balcoanele sunt placate cu gresie, iar birourile cu mocheta.

Cladirea dispune de un sistem de climatizare compus din chiller marca Rhoss, centrala termica model VIADRUS G300 si ventiloconvectoare cu reglaj individual marca RHOSS. La subsolul cladirii exista o parcare dotata cu sisteme de evacuare noxe si control acces.

Structura de rezistenta a cladirii este formata din cadre din beton armat. Fatadele nord si est sunt placate cu aluminiu compozit, iar cele din sud si vest cu tencuiala decorativa. Cladirea are un sistem de izolatie termica realizat din polistiren expandat si vata minerala.

Spatiile dispun de lumina naturala prin ferestre cu tocarie din aluminiu cu geamuri termopan si un perete cortina, dimensionate si dispuse astfel incat gradul de luminozitate sa fie maxim.

Cladirea are in dotare si un ascensor Kone (Suedia) pentru 6 persoane, cu statii de la subsol pana la ultimul nivel. Alimentarea cu energie electrica se face printr-un post de transformare propriu de 400 kw. Imobilul are prevazut un sistem control acces cu cartela, sistem de monitorizare video si de alarmare la incendiu.

Etajul 1:
Suprafata :200 mp utili net+spatii comune, tehnice si de circulatie=218 mp util brut

Etajele 2 si 3:
Birou mic stanga:
Suprafata :187 mp utili net+10% spatii comune,tehnice si de circulatie=205 mp util brut

Birou mare dreapta:
Suprafata 295,5 mp utili net+10%spatii comune,tehnice si de circulatie=325 mp util brut

Durata de contract minima: 2 ani.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
20 Ianuarie
Vineri
21 Ianuarie
Sâmbătă
22 Ianuarie
Duminică
23 Ianuarie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Spații de birouri de inchiriat | Blvd. Expozitiei
Robert Baltac Consultant imobiliar RE/MAX OPTIMUS
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2708401
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici