Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Garsonieră, Central

Spatii de cazare pentru muncitori situate in zona Iguana

240 eur
ID 3480693
Garsoniere | 100 m²
Tulcea, Tulcea / Central
Zona Central
Suprafața utilă 100 m²
Confort 2
Etaj parter
An finalizare construcție 1980
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3

EUROPA IMOBILIARE propune spre inchiriere locuri de cazare pentru muncitori (15 locuri in 5 camere cu cate 3 paturi si 2 grupuri sanitare) intr-o cladire situat in zona Vest.

Camere sunt mobilate si dispun de TV-uri. Separat se afla sala de mese utilata si mobilata, barbeque. Proprietatea dispune de o terasa de aproximativ 200 m.p.

Incalzirea se efectueaza prin centrala proprie pe gaz.

Exista posibilitatea parcarii auto atat in interior cat si in exteriorul proprietatii. 

Pretul propus spre inchiriere de catre proprietar este 40 lei/ persoana/zi.

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis.

Suntem o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis. Agentia imobiliara Europa este o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta! Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

ID intern: 4237.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Tulcea Mărfuri 2.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici