Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere

Birou, Unirii

Spatiu Birouri

1.078 eur
ID 2195190
Birouri | 154 m²
Bacau, Bacau / Unirii
Zona

Unirii

Suprafața utilă

154 m²

Suprafaţă totală

154 m²

An finalizare construcție
2008
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stadiu construcţie
Finalizat
Clasă birouri
A
Înălţime spaţiu
3 m
Număr încăperi
2
Număr Grupuri Sanitare
1
 Nu include TVA

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre inchiriere -in reprezentare exclusiva,oferind comision 0% pentru Chirias si parte procentuala din comisionul incasat pentru Agentiile Colaboratoare- un spatiu servicii ori birouri de 154 mp Utili la 7 euro TVA/mpu - in cea mai moderna si eleganta constructie performanta energetic din BACAU Cladirea 30 AVENUE BUSINESS CENTER .

Avand 2 intrari separate spatiul se poate imparti pe suprafete individualizate !

Spa#355;iul subiect este deschis si permite variante flexibile(sugestii de amenajare in imaginile de prezentare) de compartimentare,pardoselile sunt tehnologizate , tavanele suspendate acomodeaza sisteme HVAC de icirc;nalt#259; performan#355;#259; si infrastructur#259; telecom avansat#259; cu internet de mare vitez#259; accesibil.

Contorizare individuala pe curent a spatiului oferit spre INCHIRIERE..Optiune de utilizare ca salon de estetica/frizerie/coafura /manichiura,servicii DIVERSE.

Supraveghere video, servicii de securitate cu paza umana ,supraveghere video #351;i control acces la intrarea icirc;n lobbyul cladirii.
Sisteme automatizate de detec#355;ie #351;i alarmare incendiu. Alimentare cu energie electric#259; securizat#259; a cladirii / generator de energie electric#259; . 2 Lifturi capacitate 4 persoane /Suport 24/7

In cladire functioneaza activitati economice cu valoare mare adaugata( Servicii financiare BCR;Servicii de asigurari viata ING ;Birou Notarial;Servicii financiare TBI Leasing;Filiale locale ale unor Companii cu acoperire nationala si internationala,Servicii Call Center/Data Center ,Birouri Lichidatori judiciari si importante institutii bugetare exemplu REGISTRUL COMERTULUI).Un numar de aproximativ 400 de persoane lucreaza zilnic in cladire, pe langa acestia traficul generat in 24 h poate ajunge la cca.600 persoane TOTI potentiali clienti sau vectori de publicitate ai afacerii Dumneavoastra !

Pozitionat la etajul 4 (2 lifturi/scari )si orientat SUD-VEST cu terasa pe fiecare latura ,acest spatiu office prin destinatie poate fi utilizat pentru o larga gama de activitati incepand cu cabinete de servicii medicale,servicii consultanta de orice tip,showroom specializat cu vanzare,sala GYM/salon modelare corporala,servicii de coafura si cosmetica,birouri executori judecatoresti;etc.Proprietar societate comerciala platitoare de tva. Performanta energetica a proprietatii, cladire de referinta:
-Clasa energetica : A
-Consum anula specific de energie (kWh/m2an), 112.41
-Indice de emisii echivalent CO2 (KGco2/m2an), - 27.42
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile (kWh/m2an) - 0 ID intern: 193

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Bacău 1.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici