Vânzări
Închirieri
Închiriere Spaţiu comercial, Mosilor

Spațiu Cabinet stomatologic în zona Mosilor

1.000 eur
ID 3637155
Spaţii comerciale | 38 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Mosilor
Zona Mosilor
Suprafața utilă 38 m²
Suprafaţă totală 50 m²
An finalizare construcție 1947
Tip imobil Casă/Vilă
Vitrină 2.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 3.0 m
Număr încăperi 3
Număr Grupuri Sanitare 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
 Preț negociabil

Cabinetul se afla la hoch-parterul imobilului si are intrare separata din strada. Suprafata totala este de 38mp, tamplaria ferestrelor este de PVC cu jaluzele.
Usa de intrare in cabinet se deschide catre afara, pentru securitatea contra incendiilor. Contoarele de gaz si electric sunt pe fatada cu intrarea in cabinet.
Din exterior se intra in Sala de ASTEPTARE cu o suprafata de 11,5 mp si inaltime de 3 m. Aici sunt dispuse 2 canapele, o masuta de cafea, o masuta cu 2 scaunele pt copii si alte 2 masute de sticla pt lampa cu ultraviolete si botosei. Tot aici exista un televizor, cuier si un dulap de tip soldat, inalt pana in tavan. Lumina este atat naturala prin cele 3 ferestre, cat si de la lampile din tavan cu becuri cu led. Pardoseala este din tarchet.
Din sala de asteptare se coboara la demisol: catre VESTIARUL de cca 1,5 mp din care se intra in toaleta PERSONALULUI sau spre toaleta PACIENTILOR.
Pe scari si la demisol, pardosela este din gresie. In grupurile sanitare, peretii sunt din faianta. In toaleta personalului este si o mica masina de spalat automata si aerisire printr-o mica fereastra catre curte.
Ambele toalete au uscator de maini.
Tot din sala de asteptare se intra in CABINETUL propru-zis care are o suprafata de 15mp si dispune de o chiuveta. Pardosela este din tarchet, exista incalzire in pardosela de la fotoliu pana in sterilizare. Peretii au vopsea lavabila speciala pentru spitale iar in dreptul bancului de lucru sunt doua randuri de faianta. Inaltimea este de 3m.
Fotoliul dentar este SternWeber, prevazut cu aspirator chirurgical, doua micromotoare, unul electric si celalalt pneumatic, capat pt turbina cu fibra optica, capat pt detartraj si capat pt spray apa-aer, camera intraorala si monitor. In cabinet sunt 4 scaune: scaun de medic, scaun de asistenta, scaun pt parinti si inca un scaun pe rotile.
Mobilierul este facut pe comanda: un banc de lucru, dulap mobil pe role si birou.
Iluminatul este atat natural, prin intermediul unei ferestre foarte mari, cat si artificial prin lampile din tavan care au led, atat cu lumina rece cat si calda. Pe peretele opus ferestrei exista o oglinda mare.
Cabinetul propriu-zis are un inca un dulap mare si un dulap inzidit unde se gaseste compresorul.
Din cabinet se intra in SALA de STERILIZARE cu o suprafata de 4,35mp, pardoseala de tarchet si peretii acoperiti cu faianta. Fiind legata strict de cabinet, accesul pacientilor in sterilizare este restrictionat, asa cum prevad regulamentele.
In aceasta sala se mai afla centrala Weissman, montata in 2021, autoclavul, aparatul de sigilat pungi, un frigider si un cuptor cu microunde si mai multe dulapuri. Sala are fereastra.
Spatiul are AC, atat in sala de asteptare cat si in cabinet, alarma si camere de luat vederi, cu monitor situat in dreptul biroului.
Cabinetul are asigurare. Exista contract cu Enel, Engie si Digi.

Solicită vizionarea proprietății

Spațiu Cabinet stomatologic în zona Mosilor

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Spațiu Cabinet stomatologic în zona Mosilor
Maria Martac Consultant imobiliar Remax Quality
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3637155
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici