Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Spaţiu comercial, Central

Spațiu comercial Central oportunitate investitie

980.000 eur
ID 3032907
Spaţii comerciale | 1600 m²
Focsani, Vrancea / Central
Zona Central
Suprafața utilă 1600 m²
Suprafaţă totală 1900 m²
An finalizare construcție 1900
Tip imobil Casă/Vilă
Vitrină 70.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 15
Număr Grupuri Sanitare 5
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 20+
 Preț negociabil

ELEGANTA , RAFINAMENT SI STIL
RE/MAX Golden Home va ofera in Exclusivitate , comision 0% la cumparare. O bijuterie arhitectonica renascuta, cladire emblematica construita la inceputul anului 1900 , potrivita a fi atat sediul unei firme de prestigiu, restaurant de lux , locuinta cu totul deosebita sau spatiu comercial pentru diferite tipuri de business. Aproape de centru orasului, pe strada Cuza Voda nr. 47 , un imobil incarcat de istorie, ai carui pereti au fost martori la serate diverse, petreceri unde se aduna lumea buna a orasului, inceputul secolului XX ne demonstreaza ca pasiunea pentru frumos, dublata de originalitate, imaginatie si respectul fata de trecut pot transforma o casa boiereasca intr-un loc unic zonei noastre.
Constructia, a fost realizata intr-un stil eclectic si a fost construita in jurul anului 1900 cu o suprafata utila de 1600 mp pe o suprafata de 1460 mp teren si se remarca printr-o pozitionare excelenta, o compartimentare eficienta a spatiului, prin finisaje de calitate, rafinament si bun gust, care fac din aceasta proprietate un punct de atractie, ce poate face parte din lista de prioritati a unui iubitor de frumos si util, in egala masura.
Calatoria in timp incepe de cum ii treci pragul, iar cuvintele nu pot descrie sentimenul pe care il incerci si de aceea mi-ar placea sa va insotesc in aceasta calatorie.

Va invitam sa descoperiti potetialul acestui imobil.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici