Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Spaţiu comercial, Central

Casa/Spațiu comercial de 148mp de vânzare, Com. Baita, ...

90.000 eur
ID 3154548
Spaţii comerciale | 148 m²
Baita, Hunedoara / Central
Zona Central
Suprafața utilă 148 m²
Suprafaţă totală 182 m²
An finalizare construcție 1960
Tip imobil Casă/Vilă
Vitrină 5.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 4.0 m
Număr încăperi 3
Număr Grupuri Sanitare 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
 Preț negociabil

Casa/Spatiu comercial cu destinatie multipla, amplasat in centrul com. Baita, intr-o zona geografica deosebit de frumoasa. Poate fi folosit atat ca locuinta privata, cat si ca magazin alimentar, pizzerie, cofetarie, bar sau alta activitate comerciala. Proprietatea este amplasata pe doua nivele, demisol si parter, are trei iesiri la strada, doua terase(una exterioara si una interioara), amenajate, sala de bar interioara si spatiu pentru magazin in S=80mp, dotat cu mobilier, vitrina pentru alimente, congelator, termopane, aer conditionat, curent trifazic, deschidere la strada de 10m.
Bucataria este dotata cu boiler electric, cuptor pizza, dospitor, etc. Barul este mobilat si utilat. Exista baie de serviciu pentru terasa interioara. Incalzirea se face cu cazan pe lemne Atmos de 50kw. Casa este dotata cu sistem de supraveghere video. Toate renovarile au fost facute in 2005, inclusiv refacerea tencuielilor(peretii au grosime de 80cm).
O afacere excelenta de familie, in domeniul alimentar si nu numai(populatia com. Baita este de 3750 locuitori). Se accepta si plata cu credit bancar sau in rate cu un avans de 30%.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici