Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Spaţiu comercial, Central

Spațiu comercial de 277 mp si curte de 2000 mp de vânzare

750.000 eur
ID 3592037
Spaţii comerciale | 277 m²
Corbeanca, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Suprafața utilă 277 m²
Suprafaţă totală 277 m²
An finalizare construcție 2024
Tip imobil Mall
Vitrină 50.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 4.15 m
Număr încăperi 3
Număr Grupuri Sanitare 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 10-20
 Preț negociabil

Vă oferim o oportunitate excepțională de achiziție a unui spațiu comercial versatil, situat intr-o zona usor accesibila in zona Corbeanca, foarte aproape de DN1.
Această proprietate impresionantă dispune de o piscină exterioară, aducând un plus de confort și eleganță spațiului, și oferind numeroase posibilități pentru diverse afaceri.

Detalii despre proprietate:
Localizare: Situata într-o zonă ușor accesibilă și vizibilă pentru clienți, foarte aproape de padurea Petresti si DN1.
Suprafață de 277 m.p., are inaltimea de 4.15m si este impartita in trei zone distincte, toate echipate cu cele necesare unei mutari imediate (parchet, gresie si obiecte sanitare).
Piscină exterioară de 60 m.p., cu dotări moderne și facilități de ultima ora, creând un mediu plăcut și relaxant pentru viitorii clienți.
Locurile de parcare sunt situate in lateralul cladiri, si sunt in numar de aproximativ 20.
Caracteristici ale spațiului comercial:
Sala spațioasă si luminoasa, open space, cu suprafata vitrata mare, ce se poate deschide catre zona de piscina, cu potențial pentru amenajări diverse, cum ar fi restaurant, gradinita, after school, wellness, fitness, evenimente showroom, sau orice altă activitate comercială.
Bucătărie / facilități pentru gastronomie: În cazul în care spațiul este potrivit pentru activități legate de alimentație, există o bucătărie pregatita pentru utilizare rapida și spații de depozitare aferente.
Spatiu tehnic, in care regasim si centrala imobilului.
Trei grupuri sanitare, doua in incinta zonei principale, a open spaceului, si un grup in zona bucatariei, asigurând astfel confortul atât pentru clienți, cât și pentru angajați.
Toate materiale folosite pentru realizarea acestui imobil sunt de o calitate deosebita, iar aici mentionez structura din beton, tamplaria din aluminiu, si produsele ceramice de la Porcelanosa.
Această proprietate reprezintă o oportunitate unică pentru investitori sau antreprenori care doresc să își dezvolte afacerea într-un mediu atractiv și versatil.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la telefon sau pe email.
Multumesc.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici