Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spaţiu comercial, Central

Spațiu comercial de 90 mp de închiriat, zonă Centrală...

1.400 eur
ID 3483837
Spaţii comerciale | 90 m²
Codlea, Brasov / Central
Zona Central
Suprafața utilă 90 m²
Suprafaţă totală 140 m²
An finalizare construcție 2021
Tip imobil Casă/Vilă
Vitrină 5.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Număr încăperi 1
Număr Grupuri Sanitare 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5

Bună ziua, numele meu este Laura Floricel - consultant imobiliar in cadrul agenției RE/MAX Central din Brașov. Astăzi vă prezint unul dintre cele mai frumoase spații comerciale ale municipiului Codlea.

Spatiul comercial de 90 mp interior si 45 mp terasă situat în zona centrala a Codlei, in punctul 0, este o oportunitate unică pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. În prezent funcționează ca și o cafenea, dar este pretabil și pentru alte activități comerciale.
Spațiul interior este bine iluminat și amenajat cu atenție pentru a oferi o atmosferă primitoare. Pereții sunt amenajați cu materiale de calitate și au un design versatil pentru a se potrivi cu orice concept comercial. Aici, aveți spațiu suficient pentru a crea zone de lucru, servire clienți, sau prezentare de produse.
Terasa generoasă oferă locuri suplimentare pentru clienți și poate fi utilizată pentru servire in aer liber sau evenimente speciale.
Spațiul include o bucătărie echipată parțial.
Poziția acestui spațiu comercial este una centrală, foarte aproape de Casa de Cultură, unde periodic sunt evenimente, ceea ce oferă un flux mare de potențiali clienți.
Vă aștept la vizionare !

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici