Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Spaţiu comercial, Tineretului

Spatiu Comercial Tineretului | Unirii 144 mp + Parcare

3.500 eur
ID 3591245
Spaţii comerciale | 133 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Tineretului
Suprafața utilă 133 m²
Suprafaţă totală 1 m²
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Centru comercial
Vitrină 4 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 4 m
Număr încăperi 100
Număr Grupuri Sanitare 2

Spatiu de inchiriat in suprafața de 144.1 mp, 132.1 mp suprafața utila interior + terasa acces 12mp care se poate amenaja după preferințele chiriasului.
Spațiul se afla imediat lângă Soho Residence Unirii, intr-un bloc nou finalizat in anul 2023. Dispune de 2 locuri de parcare in interiorul complexului, spațiul fiind la prima închiriere iar in prezent este in amenajare, va dispune de încălzire in pardoseala pentru un conform termic sporit cât și pentru o economie la factura de gaz, termenul de finalizare fiind in jurul datei de 20 Martie. Un avantaj este faptul ca împreuna cu viitorul chirias îl putem adapta nevoilor acestuia dacă semnam contractul de închiriere înainte de terminarea lucrării de amenajare.
Spațiul dispune de o locație ultracentrală, potrivită unui business cu prestanța.
Localizat la doar 200 metri de Maternitatea Bucur, la ieșirea din pasajul Mărășești, după Camera de Comerț și Industrie a României, ITM si la doar 1km de Piața Unirii cât și in imediata apropiere Timpuri Noi, Nerva Traian cât și cele mai importante puncte centrale de interes ale capitalei, se pretează excelent pentru orice tip de cabinet / Stomatologie / Veterinar / centru de recoltare / avocat / magazin ( dispune de 2 ieșiri / intrări pentru receptie marfa ) / Sediu / Birou de orice tip, cursuri, clase - meditații, diverse activități sau magazine, service, având acces facil pentru clienții dvs datorită poziției spațiului cât și marele avantaj al unei construcții noi in centrul Bucureștiului, nemaiavând de a face cu clasicele probleme ale clădirilor comuniste.
Este spatiu comercial ca destinație, nu apartament, va puteți desfășura activitatea fără a va lovi de refuzul / pretențiile vecinilor pentru a-și da acordul ca sa puteți funcționa.
Pentru alte detalii puteți lasa un mesaj aici, pe whatsapp sau ne putem auzi la un telefon.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici