Vânzări
Închirieri
Închiriere Birou, Pipera

Spațiu de birouri de închiriat în zona Pipera

6.402 eur
ID 3389857
Birouri | 582 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Pipera
Zona Pipera
Suprafața utilă 582 m²
Suprafaţă totală 22000 m²
An finalizare construcție 2006
Tip imobil Clădire de birouri
Stadiu construcţie Finalizat
Clasă birouri A
Număr încăperi 1
Număr Grupuri Sanitare 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1000
 Nu include TVA

Va prezentam oportunitatea de a inchiria spatii de birouri moderne si compartimentabile, situate intr-un prestigios centru de afaceri clasa A, situat in nordul Bucurestiului, in apropierea cunoscutului mall Promenada.

Acest complex de birouri ofera nu doar un spatiu adecvat nevoilor dumneavoastra de afaceri, ci si o gama larga de facilitati si beneficii aditionale menite sa va ofere un mediu de lucru complet si confortabil. Printre acestea se numara restaurantele si cafenelele care va pot asigura gustari si mese rapide sau mai formale, sala de fitness pentru a va mentine in forma si a va relaxa dupa o zi de munca intensa, precum si o clinica medicala si dentara pentru a va asigura ca sunteti mereu in forma optima. De asemenea, un supermarket si un ATM sunt disponibile pentru a va usura procesul de aprovizionare si administrare a finantelor.

Cladirea, finalizata in anul 2006, impresioneaza prin arhitectura si functionalitatea sa. Cu o inaltime de 4 etaje, aceasta ofera birourilor dvs. un spatiu generos si lumina naturala, creand un mediu propice pentru creativitate si productivitate. Spatiul disponibil pentru inchiriere este de aproximativ 1000 mp si se afla la etajul 3 al cladirii. Acesta este organizat in stil open space, oferind flexibilitate pentru a fi compartimentat astfel incat sa se potriveasca perfect cu nevoile si specificul activitatii dvs. De asemenea, parcare generoasa si securizata este disponibila pentru a asigura accesul facil si sigur al angajatilor si vizitatorilor.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii sau sa vizionati aceste spatii, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va oferi toate detaliile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie pentru afacerea dumneavoastra.

Solicită vizionarea proprietății

Spațiu de birouri de închiriat în zona Pipera

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Spațiu de birouri de închiriat în zona Pipera
Laura Lalu Consultant imobiliar Remax Innovation
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3389857
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici