Vânzare

85 m²

Spațiu de birouri de vanzare

Sibiu / Sibiu
150.000 €

Specificații

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Da

Tip imobil Bloc apartamente

Suprafața utilă 85 m²

Suprafață totală 85 m

An finalizare construcție 2020

Număr încăperi 3

Posibilitate parcare Da

Stadiu construcție Finalizat

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Numărul de locuri de parcare 1

Descoperiți oportunitatea perfectă pentru afacerea dvs. într-un spațiu de birouri premium, situat într-un ansamblu rezidențial exclusivist – Cartierul Bunelor Maniere. Acest bloc nou, construit cu materiale de cea mai înaltă calitate, oferă un mediu profesional, elegant și modern, adaptat pentru a satisface cele mai exigente cerințe.
 Este deosebit de restul proiectelor de acest gen care s-au construit în Sibiu, prin faptul că va fi administrat de către dezvoltator și după terminarea efectivă a lucrărilor, pe o durată de 25 ani.
Descoperiţi o comunitate exclusivistă de apartamente și vile premium, amplasată în jurul Lacului Binder. Locuinţele noastre sunt concepute având în vedere confortul și stilul modern, fiind construite cu materiale de înaltă calitate care rezistă în timp. Designul modern întâlnește natura și creează peisajul perfect pentru o viaţă echilibrată. 
Vă invităm în comunitatea noastră să experimentaţi un stil de viaţă premium în forma sa cea mai pură. Cu o pasiune pentru crearea unor experienţe memorabile, am dedicat 20.000 de metri pătraţi către spaţii verzi, primitoare, ce completează armonios ansamblul format din cele 494 de apartamente, 32 de vile, 3 restaurante încântătoare, o sală de sport modernă și un spa și  un aparthotel.
Imobilul  are o suprafata generoasa de 85 mp utili, este format din 3 incaperi, 2 bai, un hol si o terasa de 14 mp, cu vedere la strada principala.
De asemenea are si un loc de parcare suprateran, in cadrul complexului rezidential,  inclus in pret.
 Detalii tehnice:
•Încălzire în pardoseală;
•Centrală termică în condensație Viesmann Smart;
•Geamuri termopan cu profil din aluminiu cu 3 foi de sticlă marca SHUCKO;
•Zugrăvit la alb;
Avantajele cheie:
Calitate premium: Materiale de construcție de top, finisaje impecabile și un design modern, care vor impresiona de la prima vedere.
Tehnologie de ultimă generație: Sistem de iluminat smart, care optimizează consumul de energie și oferă un mediu de lucru confortabil și productiv.
Mentenanță asigurată: Dezvoltatorul oferă servicii de mentenanță incluse pentru o perioadă de 25 ani, astfel încât să vă puteți concentra exclusiv pe dezvoltarea afacerii.
Vecinătăți profesionale: Acces facil la servicii complementare, cum ar fi clinica stomatologică, firma de topometrie, salonul de kinetoterapie, firma de construcție , agenția imobiliară și multe altele.
Securitate și tehnologie: Sistem de supraveghere video și soluții smart media integrate pentru a asigura protecția și conectivitatea continuă a biroului dvs.
Acest spațiu de birouri nu este doar un loc de muncă, ci și o investiție în confort, siguranță și prestigiu, într-o locație de excepție. Alegeți un mediu ideal pentru dezvoltarea afacerii dvs., într-un complex unde calitatea și bunul gust se împletesc armonios!

Locație

Despre zona "Tiglari"

păreri exprimate de 44 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.6

Sănătate 6.3

Siguranță 7.1

Calitate aer 6.7

Curățenie 6.4

Zone verzi 6.3

Cultură și Educație

Cultură și Educație

5.8

Cultură 5.1

Educație 7.3

Sport 5.0

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.5

Nivel de trai 6.9

Magazine 6.4

Localuri 6.2

Parcări 5.8

Zgomot 7.3

Transport în comun

Transport în comun

7.9

Autobuz 7.9

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alexandra Moisescu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare