Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Birou, Central

Spațiu de birouri/diverse în zona Centrală, 230mp!

150.000 eur
ID 2546645
Birouri | 230 m²
Brasov, Brasov / Central
Zona

Central

Suprafața utilă

230 m²

Suprafaţă totală

150 m²

An finalizare construcție
1910
Tip imobil
Casă/Vilă
Stadiu construcţie
Finalizat
Număr încăperi
2
Număr Grupuri Sanitare
2
Posibilitate parcare
Nu

Bună ziua, sunt Zoltan Fejer consultant imobiliar în cadrul companiei RE/MAX Central și în cele ce urmează doresc să vă propun spre vânzare un spațiu aflat la parterul și subsolul unei cladiri cu regim de înălțime S+P+1E+M.
Amplasarea clădirii fiind în zona centrală în imediata vecinătate a Centrului Civic, cu acces facil către toate cartierele orașului și instituțiile statului este una avantajoasă, iar apropierea de multiple puncte de interes, fac din această proprietate locul ideal unde să vă desfășurați activitatea și să puteți numi acest spațiu biroul sau sediul central al companiei dumneavoastră.
Cu o suprafață utilă de puțin peste 230mp utili, compartimentată în 3 spații distincte cu acces separat, această proprietate poate avea destinația pe care o doriți dintre care pot enumera activități precum cele administrative, culturale, sală evenimente sau seminarii, sală de cursuri, prezentare echipamente medicale, depozitare, diverse ateliere dar și de învățământ respectiv grădiniță, afterschool sau creșă.
La parter cele două spații sunt largi, aerisite, beneficiază de lumină naturală, se pot compartimenta după bunul plac cu pereți de sticlă, încălzirea se face cu centrală termică cu gaz, iar subsolul cu intrare separată din casa scării este ideal pentru depozitare, etc.
Detalii tehnice:
Sala 1: - open space de aproximativ 50mp utili
- două grupuri sanitare
- bucătărie
Sala 2: - open space de aproximativ 100mp utili
Subsol:- aproximativ 60mp utili
Înălțime: 3,8m
Utilități: curent trifazic, gaz, apă, canalizare, internet.
Terenul aferent clădirii este de 655mp din care aproximativ 300mp liberi, iar plăcerea de a toaleta și îngrijii spațiul verde aferent cotei de 50% vă revine automat.
Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați telefonic.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici