Închiriere

Spațiu Industrial, Central

Spatiu industrial, pozitionare avantajoasa, la DN

4.400 eur
ID 2296876
Spații Industriale | 2200 m²
Reci, Covasna / Central
Zona

Central

Suprafața utilă

2200 m²

Suprafaţă totală

2319 m²

Suprafaţă birouri
2200 m²
An finalizare construcție
2014
Tip imobil
Producţie/Servicii
Stadiu construcţie
Finalizat
Înălţime spaţiu
3 m
Număr încăperi
4
Număr Grupuri Sanitare
2
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
10-20

Comision chirias: 50% din contravaloarea unei chirii lunare


ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre inchiriere, O EXCLUSIVITATE, particularizata prin amplasarea unui spatiu industrial, tip hala, cu configuratia P E, imobil construit in anul 2014, in localitatea de renume Reci, judetul Covasna.

Localitatea Reci este situata in partea centrala a Judetului Covasna, economia acestei localitati fiind bazata in special pe agricultura(cultivarea suprafetelor cu porumb, ovaz, cartofi), cresterea animalelor, precum si activitati comerciale.

Cu o suprafata utila de 2000 mp, acest spatiu, poate fi configurat pe structura a doua module de cate 1000 mp utili, fiecare beneficiind de cate o rampa de incarcare-descarcare a tirurilor, cu destinatii multiple atat pentru depozitare cat si pentru productie si desfacere.

La etaj configuratia celor patru birouri, cu doua bai separate este decomandata, destinatia acestora fiind de activitati administrative.

Un element important in aceasta structura este reliefat de un platou terasat pe o suprafata generoasa de 50 mp utili, cu posibilitate de destinatie, conform nevoilor dvs.

Imobilul se prezinta la prima inchiriere, constructia halei fiind anul 2014, cu o compozitie din cadre de otel, acoperita cu panouri tip sandwich.

La doar 12 km distanta de orasul Brasov, cladirea este situata la soseaua nationala DN11, cu acces auto de mare tonaj in curte, acces facil pentru tiruri si clienti, la intersectia drumului national DN13 cu E574.

Imobilul dispune de curent electric, intrare cu acces usa automata si doua rampe pentru descarcare produse tiruri, punctul de lucru fiind vizibil din drumul principal.

Cladirea poate fi exploatata la potential maxim sau structurata pe inchirierea a doua module, de cate 1000 mp utili, fiecare in parte.

Certificatul de performanta energetica este categoria C, consumul anual specific de energie kwh/m2/an este de 326,92, indicele de emisii echivalent CO2( kg CO2/m2 an) este de 66, iar consumul anual specific de energie din surse regenerabile (kwh/m2an) este zero.

Consilier dedicat acestei oferte:

domnul Constantin Vieriu

0722624161

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:

www.ascendentimobiliare.ro

  • Staţii de tren Distanţă
  • Moacșa 2.5 kilometri

Contactează utilizatorul

Spatiu industrial, pozitionare avantajoasa, la DN
Constantin Vieriu Consultant imobiliar Ascendent Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2296876
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici