Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Garsonieră

Studio | Mamaia Nord | In Constructie

56.000 eur
ID 3087897
Garsoniere
Mamaia Sat, Constanta

KING IMOBILIARE va propune spre VANZARE 3 studiori in Mamaia Nord – Navodari , situate la etajul 4 .

Daca vrei o locuinta sau sa investestesti aproape de malul marii, ce poate fi mai frumos decat sa locuiesti/investesti intr-un studio nou, luminos si elegant aflat in zona Mamaia Nord. Zona este ceea ce defineste orice proprietate imobiliara si care ii confera acesteia valoare, fiind de altfel criteriul cel mai important in alegerea unei locuinte sau de plasare a unei investitii pentru cei mai multi dintre cumparatori.
Studiourile au compartimentari functionale, astfel incat sa ofere spatii luminoase si confortabile, suprafetele variind intre 46.58 si 49.12 metri patrati. Suprafetele vitrate ample, terasele generoase, finisajele premium, arhitectura moderna, alaturi de beneficile oferite de localizare, fac din aceste studiori sa fie foarte cautate.
Preturile imobilelor incep de la 56000 Tva Inclus , la alb si difera in functie de modalitatea de achizitie ( la alb sau la gata ) sau daca sunt achitate integral .
Termen de finalizare : Septembrie 2024

Sunt disponibile spre achizitionare si locuri de parcare subterane : 9500 + TVA si supraterane : 13500 Euro + TVA.

Iulian Stoenciu - agentul exclusiv ale acestor studiori / apartamente, va poate oferi informatiile de care aveti nevoie.




Id intern: P36387

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici