Vânzare

1 camere | 39 m²

Studio Mobilat Lux, prima linie la mare, Mamaia Nord

Constanta / Mamaia
71.900 €

Rată estimată

1.612 Lei/lună

Avans (15%)

53.601 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 1

Număr Băi 1

Suprafața utilă 39 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

An finalizare construcție 2022

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 5

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Etaj 2

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Studio de vanzare, in prima linie la mare, zona Mamaia Sat.

Imaginati-va un refugiu de vis, chiar la malul marii! Acest studio de 39 mp, situat in zona Mamaia-Sat, este locul ideal pentru cei care isi doresc sa experimenteze confortul luxos al unei locuinte moderne, cu toate facilitatile necesare. Icirc;ntr-un bloc nou, finalizat in 2022, acest apartament se afla la etajul 2 din 5, oferindu-va nu doar o vedere laterala spectaculoasa la mare, ci si intimitatea pe care o meritati.

De indata ce pasiti in acest studio, veti fi intampinati de un interior elegant, mobilat cu bun gust si utilat cu cele mai moderne aparate. Fiecare detaliu a fost gandit pentru a oferi un maxim de confort si functionalitate. Spatiul este generos si bine compartimentat, astfel incat sa beneficiati de tot confortul necesar, indiferent daca doriti sa petreceti un weekend relaxant pe litoral sau sa transformati acest loc in resedinta dumneavoastra permanenta.

Plaja se afla la doar 5 metri distanta, permitandu-va sa va bucurati de razele soarelui si de sunetul valurilor in fiecare zi. Diminetile pot incepe cu o plimbare pe nisipul fin, iar serile pot fi petrecute admirand apusurile spectaculoase de la fereastra studioului, intr-o atmosfera de relaxare totala.

Aceasta proprietate este mai mult decat o simpla locuinta; este un stil de viata, un loc unde fiecare zi este o vacanta. Nu ratati ocazia de a deveni proprietarul acestui studio elegant si amenajat cu gust, pregatit sa va primeasca si sa va ofere momente de neuitat la malul marii!

In cazul in care doriti sa accesati un credit pentru achizitionarea acestui imobil, agentia noastra va pune la dispozitie gratuit (comision 0%) un serviciu de brokeraj, prin care dumneavoastra puteti beneficia de cea mai buna dobanda bancara existenta pe piata, fara costuri suplimentare, indiferent daca achizitionati imobilul prin agentia noastra sau pe cont propriu.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniel Sandu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare