Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 1006 m²

Teren 1,006mp Rasnov / Strada Glajerie/ Panorama/Comision 0

45.000 eur
ID 3481190
Terenuri | 1006 m²
Rasnov, Brasov / Glajarie
Zona Glajarie
Suprafață teren 1006 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 20 m
Utilități Curent

Teren in reprezentare exclusiva cu comision 0 pentru cumparator!
Va oferim o oportunitate unica de a achizitiona un teren intravilan cu o suprafata de 1006 metri patrati in orasul Rasnov, zona Glajarie. Acest teren are o pozitie privilegiata, aflandu-se la aproximativ 50 de metri de drumul national asfaltat, asigurandu-va acces facil si rapid catre oras si zonele inconjuratoare.

Caracteristici principale:

Suprafata terenului: 1000 metri patrati
Utilitati disponibile: Curent electric la inceputul cartierului
Zona in dezvoltare cu constructii recente
Priveliste panoramica spre Muntii Piatra Craiului, Bucegi si Magura Codlei
Potențial de constructie - zona cu PUZ (Plan Urbanistic Zonal)
Aproape de un rau, oferind un cadru natural deosebit
Ideal pentru cei care cauta liniste, priveliste la munte si aer curat!
Vecinătăți: Zona este renumită pentru pensiunile și cabanele din zonă, rezervațiile naturale, traseele montane și pastrăvăria locală, oferind o experiență autentică tuturor vizitatorilor. O importantă atracție turistică aflată in imediata apropiere o constituie Cheile Râșnoavei, un loc de o frumusete aparte unde iubitorii de natură si de sport pot practica diferite sporturi sau se pot relaxa si plimba. Atracțiile principale sunt Pestera Râșnoavei, accesibila doar cu echipament adecvat si Peștera Valea Cetății in care se desfășoară spectacole si concerte. De asemenea, terenul se situează la 5 km de Dino Park - parcul cu dinozauri si Cetatea Râșnov. La 15 km de teren se afla Poiana Brașov si la 25 de km se află Predealul, dar și statiunea Pârâul Rece. La Predeal se poate ajunge și pe jos, folosind drumul din Cheile Râșnoavei, prin Poiana Secuilor. Un alt punct de atractie aflat la 15 km il constituie Statiunea Bran, cu Castelul Bran, muzeul Vama veche de la Bran si grota in care a fost depusă inima reginei Maria.
În ceea ce privește infrastructura, terenul mai prezintă avantajul de a se afla la 5 km de autostrada Brașov - Râșnov, iar viitoarea autostradă Brașov-București va trece la 3 km distanta. Un alt drum spectaculos care asigură legătura cu Valea Prahovei il reprezinta drumul prin stațiunea Pârâul Rece, DN 73A, un drum spectaculos care ofera multe satisfactii peisagistice.

Acest teren ofera o oportunitate ce apare rar pe piata de a construi casa de vacanta la care visati intr-o locatie cu peisaje deosebite si un mediu natural relaxant.

Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati. Ocazia de a deveni proprietarul acestui teren deosebit nu ar trebui ratata!

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • R.A.T. Brașov Cap Linie Râșnov 2.0 kilometri
  • R.A.T. Brașov Caragiale 2.4 kilometri
  • R.A.T. Brașov Șoseaua Branului 2.7 kilometri
  • R.A.T. Brașov Șoseaua Branului 2.7 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Râșnov h. 3.0 kilometri
  • Râșnov 3.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici