Vânzare

Teren, 1283 m²

Teren 1283 mp x 3 loturi Ciofliceni vedere Lac Snagov

50.000 eur
ID 2526658
Terenuri | 1283 m²
Ciofliceni, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Suprafață teren

1283 m²

Tip teren

Construibil

Clasificare teren
Intravilan
Front stradal
28 m
Utilități
Curent,    Gaz
 Preț negociabil

Snagovul , unul dintre cele mai renumite locuri din imprejurimile Bucurestiului , atat datorita frumusetii Lacului si Padurii Snagov declarate arii naturale protejate cat si traditiei caselor de lux si de vacanta construite inca din anii 70-80 , au reintrat in ultima perioada in atentia celor care doresc sa isi construiasca o locuinta intr-o zona verde si nepoluata , avand in vederea dezvoltarea in zona a unor noi spatii de divertisment si sport , a numeroase restaurante , scoli si gradinite particulare , lanturi de magazine alimentare precum si a accesului modern si facil catre Bucuresti asigurat de noua autostrada A 3 , alternativa la drumul national DN1 .
Loturile de teren pe care vi le prezint au o locatie foarte avantajoasa , pe strada Stefan cel Mare din Ciofliceni , o zona linistita si fara multe locuinte construite dar cu acces foarte rapid catre Soseaua Ciofliceni
Dar principala atractie o constituie imediata apropiere de lacul Snagov , astfel ca viitoarele locuinte construite aici vor avea vedere directa catre lac. De asemenea la circa 500 m de aceste terenuri exista Padurea Snagov
Sunt disponibile la vanzare 3 loturi de 1283 mp fiecare , care se pot vinde impreuna sau separat , pretul fiind negociabil in functie de suprafata cumparata. Fiecare lot este compus din suprafata de 1020 mp si 263 mp cota parte din drumul de acces .
Strada este asfaltata , dispune ca si utilitati de curent si apa , iluminat stradal , in perioada urmatoare urmand sa fie realizata si extinderea retelei de canalizare si apa din zona.
In zona exista numai proprietati noi construite , dispuse pe terenuri mari astfel ca exista multa intimitate si liniste

casa zzen
O vizionare îți poate aduce un premiu!
În perioada 18.10-07.11.2021, dacă programezi o vizionare, te înscrii automat în tombola CasaZZen În fiecare săptămână poți câștiga premii necesare pentru confortul și bucuriile de acasă. Vezi noutățile în pagina de Facebook. Regulament tombolă disponibil AICI.
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
24 Octombrie
Luni
25 Octombrie
Marți
26 Octombrie
Miercuri
27 Octombrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Teren 1283 mp x 3 loturi Ciofliceni vedere Lac Snagov
Ioana Popa Consultant imobiliar RE/MAX OPTIMUS
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2526658
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici