Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 3200 m²

Teren 3,200mp Harman

125.000 eur
ID 3566411
Terenuri | 3200 m²
Harman, Brasov / Central
Zona Central
Suprafață teren 3200 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 26 m
 Preț negociabil

Bună ziua, sunt Zoltan Fejer consultant imobiliar în cadrul biroului Re/max Central și vă ofer spre vânzare în sistem de reprezentare exclusivă cu comision 0% pentru cumpărător un teren pentru construcții situat în localitatea Hărman pe strada Preot Dumitru Greceanu.
Hărmanul este o localitate care a cunoscut o dezvoltare destul de armonioasă, aerisită, cu acces spre Brașov foarte rapid prin intermediul șoselei de legătura cu două benzi pe sens. În interiorul localității există două parcuri amenajate cu locuri de joacă pentru copii, supermarketuri locale, restaurante/pizzerii, măcelarie, farmacii, etc. Școala generală foarte bună și un sistem de grădinițe atât de stat cât și private foarte bine cotate.
Zona unde este amplasată proprietatea este una foarte pitorească, verde, cu panoramă unică către munți, foarte insorită.
În imediata vecinătate se regăsesc mai multe obiective de petrecere a timpului liber: rezervația Dealul Lempeș, centrul de echitație și balta Cismasu, Mlaștinile Hărmanului, cu câmpul de Lalele Pestrite, râul Olt, etc.

Terenul este amplasat între case, are o geometrie dreptunghiulară respectiv 26 metri liniari și adâncime de 123 metri liniari, plat, cu deschidere de 7 metri lineari la stradă. Este ideal pentru investiție, parcelare.
În zonă se va implementa un program de schimbare/reabilitare a traseelor electrice.

Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție, contact Zoltan Fejer, 0723736677.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici