Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 4800 m²

Teren 4800 mp Izvorani deschidere sosea si padure

99.000 eur
ID 3139109
Terenuri | 4800 m²
Izvorani, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Suprafață teren 4800 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 23 m
Utilități Curent,    Gaz

Terenul intravilan in suprafata de 4800 mp pe care vi-l prezint in vederea vanzarii este situat la intrarea in Izvorani , cu acces rapid din DN1 Bucuresti Ploiesti si avand deschidere pe o latura la Sos. Complex Olimpic iar pe cealalata latura la padure.
Zona este in plina dezvoltare , in vecinatate gasim numeroase constructii rezidentiale noi iar accesul direct la drumul principal din Izvorani il recomanda si pentru o utilizare mixta comercial rezidential .
La cativa kilometri de locatia terenului gasim Complexul Olimpic Izvorani , o baza sportiva importanta cu piscina olimpica , Castel Film , Lacul Snagov cu numeroase restaurante si zone de divertisment si sport iar padurea Snagov din aceasta zona este locul ideal pentru plimbari cu bicicleta sau pe jos.
Terenul poate fi utilizat atat pentru constructia unui complex de case cat si pentru alt tip de activitati comerciale de genul salon de evenimente sau showroom .
Pretul de vanzare este unul avantajos si accesibil pentru cei care isi doresc o proprietate generoasa in una dintre zonele renumite din apropierea Bucurestiului , care in anii care vor urma va cunoaste cu siguranta o dezvoltare din toate punctele de vedere.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici