Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 5000 m²

Teren 5,000mp Campulung Moldovenesc / Strada Principala l...

293.997 eur
ID 3456360
Terenuri | 5000 m²
Campulung Moldovenesc, Suceava / Central
Zona Central
Suprafață teren 5000 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 85 m
 Construcție pe teren

Vă prezint un teren de 5000 mp în Câmpulung Moldovenesc cu o deschidere de 85 ml ce reprezintă o oportunitate excelentă pentru activități comerciale. Acesta este situat într-o locație strategică, lângă pârtie - la o distantă de maxim 5 min, având acces direct la un drum național, ceea ce îl face ușor accesibil pentru clienți și transport.

Prin suprafața generoasă, acest teren oferă mult spațiu pentru dezvoltarea afacerii tale. Poziționarea sa la drumul național poate atrage trafic constant, ceea ce poate sprijini creșterea afacerii tale. De asemenea, deschiderea de 85 ml oferă flexibilitate în ceea ce privește proiectarea și accesul.

În funcție de specificul afacerii tale, poți utiliza acest teren pentru construirea unui magazin, depozit, sediu de birouri sau orice alt tip de unitate comercială. Fiind în Câmpulung Moldovenesc, ai și avantajul unei comunități locale care poate fi o bază de clienți potențiali.

Cu o astfel de locație și potențial comercial, acest teren ar putea reprezenta o investiție valoroasă pentru viitorul afacerii tale, luând în calcul și pozitionarea în apropierea pârtiei.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Cîmpulung Moldovenesc Est 498 metri
  • Câmpulung Moldovenesc 3.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici