Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 560 m²

Teren 560-MP-Deschidere 15 ML | Kiseleff-Gheorghe Bratianu |

1.599.000 eur
ID 3241341
Terenuri | 560 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Aviatorilor
Suprafață teren 560 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 15 m
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie

Florin Marin ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:

La 2 minute de Bld. Kiseleff in zona rezidentiala Aviatorilor, Teren cu o suprafata de 560MP avand acces catre Bl. Gheorge Bratianu si o deschidere de 15ML

Terenul este amplast in cadrul unei zone complet rezidentiale renumita pentru calitatea constructiilor cat si multiplelor sedii oficiale cu scop Politic - Diplomatic.

Scurt istoric:
Constructiile anilor 1900 - 1930 sunt cele pentru care Bucurestiul si-a castigat titulatura de "Micul Paris" avand influente pur occidentale.

Localizare:
Zona Kiseleff se află în sectorul 1 al Capitalei, în partea de nord a Municipiului Bucureşti, foarte aproape de centru. Numele vine de la Şoseaua Kisellef, una dintre cele mai importante artere din Bucureşti, care face legătura între centrul şi nordul Capitalei. Şoseaua Kiseleff porneşte din Piaţa Victoriei şi ajunge la Piaţa Presei Libere.

Administraţie şi economie:
Bulevardul Kiseleff 1958Zona Kiseleff este una selectă. Şoseaua Kiseleff traversează două parcuri mari - Kiseleff şi Herăstrău. Este renumită prin bogăţia spaţiilor verzi şi vilele istorice, majoritatea monumente de arhitectură. Dintre acestea, se remarcă clădirile Muzeului Geologic Naţional, Muzeului Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeului Ţăranului Român, Palatul Kiseleff, Palatul Elisabeta şi biserica Izvorul Tămăduirii. Actualul muzeu al Ţaranului Român a fost construit între 1912-1939, în stil neoromânesc şi a avut de la început această destinaţie. În 1911, Ministerul Cultelor a organizat o licitaţie pentru soluţia arhitectonică şi a selectat proiectul lui Nicolae Ghika-Budeşti, realizatorul proiectului. Şi Muzeul Geologic, aflat la o clădire distanţă, a fost construit tot în stil neoromânesc şi tot cu scopul de a adăposti o clădire publică.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P36

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici