Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 8663 m²

Teren 8663 mp DN1 Tancabesti ideal industrial/comercial/r...

109.000 eur
ID 2876087
Terenuri | 8663 m²
Tancabesti, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Suprafață teren 8663 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 106 m
Utilități Curent,    Gaz
 Preț negociabil

Terenul intravilan generos de 8663 mp pe care il prezint in vederea vanzarii este situat in planul doi fata de Soseaua Bucuresti Ploiesti , in zona localitatii Tancabesti , inainte de intrarea pe drumul spre Snagov.
In zona exista construite numeroase spatii cu destinatii comerciale , divertisment sau cercetare : Equestria – centru echitatie, Royal Horse – spatiu evenimente , Sanotecknik – showroom produse sanitare , Bellona – showroom de mobila , Snagov Plaza – centru comercial si divertisment , astfel incat zona este ideala pentru posibila constructie a unor spatii comerciale sau industriale , avand in vedere si cererea in crestere pentru inchirierea sau cumpararea unor astfel de spatii .
Accesul este direct din DN1 pe un drum pietruit , terenul avand deschidere la doua strazi si iesire secundara pe drumul din spatele terenului .
Ca si utilitati terenul dispune de curent electric iar in imediata apropiere exista si reteaua de gaze .
Terenul este pretabil partial si pentru constructia rezidentiala , este parcelat , iar conform certificatului de urbanism este permisa constructia de locuinte P+2.
Pretul actual al terenului este foarte avantajos , fiind situat sub pretul zonei ceea ce poate constitui o oportunitate de investitie interesanta

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici