Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 15000 m²

Teren Construibil | Ploiesti Vest | 1,5 ha | Intravilan | DN

155.000 eur
ID 3514943
Terenuri | 15000 m²
Ploiesti, Prahova / Central
Zona Central
Suprafață teren 15000 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Comision cumpărător 3%

ID Anunt: P67633

Comisionul perceput de KING IMOBILIARE este de 3% + TVA din pretul tranzactiei.

KING IMOBILIARE va propune spre VANZARE un teren intravilan, construibil, la pretul de 10,33 euro/mp.

Terenul are suprafata de 15 000 mp si se afla in apropiere de Parcul Municipal Ploiesti Vest si baza sportiva adiacenta nou construita.

Conform PUZ Cartier Mitica Apostol, terenul are momentan destinatie industriala. Investitorii pot lua insa in calcul varianta modificarii PUZ-ului ce poate avea loc fie la cerere, sau chiar implicit prin realizarea din oficiul primariei a unui nou PUZ, in sensul schimbarii in destinatie rezidentiala, dat fiind faptul ca PUZ-ul antementionat este unul vechi din 2010, fara insa ca destinatia industriala sa se fi realizat efectiv pe portiunea din zona, respectiv intre calea ferata a Garii de Vest si Centura Ploiesti. Constructiile industriale s-au concentrat pe DN72, portiunea de aici ramanand neconstruita sub aspect industrial de atata timp. De obesrvat insa natura proiectelor care s-au realizat in loc de cele industriale si anume realizarea Parcului Municipal Ploiesti Vest si complexul sportiv ce insumeaza terenurile de sport care ajung chiar foarte aproape de teren. Cel mai important lucru este reprezentat insa de investitiile majore de importanta judeteana care vor continua sa urmeze sub gestiunea Consiliului Judetean ce doreste sa le realizeze prin ,,programele de finantare 2021-2027 (sali de sport, de inot, sala polivalenta de 15 mii de locuri etc - a se vedea articole recente din presa). Nu este exclusa nici varianta de a schimba destinatia prin PUD cu sanse de reusita, avand in vedere natura proiectelor din zona incurajate de autoritati. Este clar ca data fiind pozitionarea acestei arii imediat sub coasta zonei rezidentiale a orasului, dar si luand in calcul premisele de mai sus, face ca aceasta zona sa devina mai degraba pretabila pentru scopul rezidential (inclusiv magazine, centre comerciale, birouri, proiecte de agrement), or acest fapt insemnand o crestere exponentiala a pretului terenului. Pretul terenului raportat la situatia sa actuala, este oricum poate cel mai scazut din zona tinand cont de localizarea pe care o are.

Accesul la teren se face prin 3 modalitati, cel mai scurt acces din Centura Ploiesti facandu-se in linie dreapta perpedincular cu centura, plecand din sensul giratoriu al centurii direct spre teren pe un drum public prins in PUZ-ul Cartier Mitica Apostol.

Se poate discuta si despre posibilitatea de a vinde si parti mai mici din teren sau de a-l inchria pe termen lung.

Agent: Decu George
Id intern: P67633

Solicită vizionarea proprietății

Teren Construibil | Ploiesti Vest | 1,5 ha | Intravilan | DN

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren Construibil | Ploiesti Vest | 1,5 ha | Intravilan | DN
KING IMOBILIARE Consultant imobiliar KING Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3514943
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici