Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 2904 m²

Teren Crizbav 2904 mp/Parcelabil/ PUZ/Langa Padure

43.560 eur
ID 3599713
Terenuri | 2904 m²
Crizbav, Brasov / Central
Zona Central
Suprafață teren 2904 m²
Tip teren Agricol
Clasificare teren Intravilan
 Preț negociabil

Oferim spre vânzare un teren parcelabil de 2904 mp, situat în comuna Crizbav, județul Brașov, într-o zonă de o frumusețe naturală rară, la marginea unei păduri. Proprietatea este alcătuită din două parcele adiacente, oferind un total de 2904 mp, descompus într-o parcelă de 1000 mp și una de 1904 mp care se pot vinde atât împreună cât si separat. Pretul este de 15 euro/mp.
Această proprietate oferă o oportunitate unică atât pentru agricultura cât și pentru investiție, fiind ideală pentru cei care își doresc să construiască fie o casă de locuit, fie o casă de vacanță într-un cadru natural, liniștit și pitoresc. Terenul beneficiază de acces ușor la principalele căi de comunicație, fiind în același timp suficient de retras pentru a oferi un refugiu pașnic departe de agitația urbană.
Proprietatea este perfectă pentru iubitorii de natură, oferind acces direct la pădure pentru plimbări, drumeții și alte activități recreative în aer liber, fiind situată în vecinătatea muntilor Perșani, la marginea unei păduri, într-o zona cu rezervații naturale si drumuri forestiere. De asemenea, in zonă se află ruinele cetății construite de Ladislau cel Sfânt, regele Ungariei, în 1080.
Nu ratați ocazia de a deține un teren într-una dintre cele mai frumoase și liniștite localități din județul Brașov. Terenul este situat la 25 km de Brasov, la 125 de km de Sibiu si la 208 km de București. Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Solicită vizionarea proprietății

Teren Crizbav 2904 mp/Parcelabil/ PUZ/Langa Padure

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren Crizbav 2904 mp/Parcelabil/ PUZ/Langa Padure
Alexandru Iordache Consultant imobiliar REMAX Evolution
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3599713
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici