Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 9900 m²

Teren de 9.900 mp in curs de autorizare pentru Hala!

1.250.000 eur
ID 3522881
Terenuri | 9900 m²
Sannicoara, Cluj / Central
Zona Central
Suprafață teren 9900 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan

Va prezentam un teren cu suprafata de 9.900 mp, aflat in curs de autorizare pentru constructia unei hale industriale. Acest teren se afla in parcul Nervia, intr-o zona industriala, fiind perfect adaptat pentru diverse activitati industriale, de productie si depozitare.

Terenul beneficiaza de o autorizare care ii permite dezvoltarea unei hale adecvate nevoilor industriale. Cu un POT maxim de 60% si un CUT maxim de 1.5, acest proiect are ca rezultat o suprafata generoasa de 4.108 mp pentru spatii de depozitare, productie etc., iar 1.114 mp sunt dedicate spatiilor de birouri.

Toate utilitatile necesare desfasurarii unei activitati industriale sunt disponibile la limita proprietatii: apa, gaz, canalizare si curent electric. Aceasta infrastructura pregatita va asigura ca veti avea tot ce este necesar pentru a dezvolta si opera afacerea dumneavoastra in aceasta locatie.

Amplasarea in parcul Nervia si intr-o zona industriala este strategica, oferindu-va acces rapid la retelele de transport si facilitati esentiale pentru operatiunile dumneavoastra. Acest teren reprezinta o oportunitate excelenta pentru investitori si companii care cauta sa isi extinda sau sa isi dezvolte afacearea.

Pentru mai multe informatii si pentru a discuta detaliile acestui teren, va invitam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va oferi asistenta si pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru viitoarea dumneavoastra afacere.

ID OFERTA: 136635

Solicită vizionarea proprietății

Teren de 9.900 mp in curs de autorizare pentru Hala!

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren de 9.900 mp in curs de autorizare pentru Hala!
NAPOCA IMOBILIARE Consultant imobiliar Imobiliare Napo Casa Real Estate
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3522881
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici