Vânzare

Teren, 1143 m²

Teren de vanzare 1,143 mp Serbanesti / Bacau

26.861 eur
ID 2413440
Terenuri | 1143 m²
Bacau, Bacau / Serbanesti
Zona

Serbanesti

Suprafață teren

1143 m²

Tip teren

Agricol

Clasificare teren
Intravilan
Front stradal
20 m

Agentia RE/MAX Welcome Bacau va propune spre vanzare, in reprezentare exclusiva, un lot de teren intravilan cu suprafata de 1.143 mp situat din cartierul Serbanesti al mun. Bacau, cu acces atat de pe Calea Romanului/E 85 (pe un drum public continuat cu un drum cu servitute de trecere) cat si de pe str. Triumfului, foarte aproape de centrul orasului ( 3 minute de mers cu masina).
Terenul are o deschidere la drumul de acces de 20.5 m si o adancime de 53 m, fiind inconjurat de o zona cu case nou construite, ferita de traficul intens stradal, utilitatile fiind in apropiere. Conform certificatului de urbanism de data recenta, functiunea dominanta a zonei este locuirea, compusa din locuinte individuale existente/propuse, cu regim mic de inaltime (P-P+1+2), cu caracter urban, POT max=50%, CUT=0,80 (pentru constructii cu regim de inaltime P+1), CUT=1.20 (pentru constructii cu regim de inaltime P+2). Functiile complementare admise: institutii publice si servicii si alte activitati nepoluante si servicii compatibile cu functiunea de locuire.
Terenul constituie o oportunitate de investitie in vederea edificarii unei/unor locuinte individuale si se poate achizitiona separat sau impreuna cu lotul de teren alturat, cu o suprafata similara - 1.151 mp(caz in care rezulta o suprafata toatala de 2.294 mp cu o deschidere de cca 41 m si o adancime de cca 56 m).

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
21 Septembrie
Miercuri
22 Septembrie
Joi
23 Septembrie
Vineri
24 Septembrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Teren de vanzare 1,143 mp Serbanesti / Bacau
Marius Zaharia Consultant imobiliar RE/MAX Welcome Bacau
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2413440
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici