Vânzare

Teren, 2323 m²

Teren de vanzare 2323 mp Serbanesti/Bacau

53.429 eur
ID 2413867
Terenuri | 2323 m²
Bacau, Bacau / Serbanesti
Zona

Serbanesti

Suprafață teren

2323 m²

Tip teren

Agricol

Clasificare teren
Intravilan
Front stradal
41 m

Agentia RE/MAX Welcome Bacau va propune spre vanzare, in reprezentare exclusiva si comision 0%, un lot de teren intravilan cu suprafata de 2.323 mp situat in cartierul Serbanesti al mun. Bacau, cu acces atat de pe Calea Romanului/E 85 (pe un drum public continuat cu un drum cu servitute de trecere) cat si de pe str. Triumfului, foarte aproape de centrul orasului ( 3 minute de mers cu masina).
Terenul are o deschidere la drumul de acces de 41 m si o adancime de 56 m, fiind inconjurat de o zona cu case nou construite, ferita de traficul intens stradal, utilitatile fiind in apropiere. Conform certificatului de urbanism de data recenta, functiunea dominanta a zonei este locuirea, compusa din locuinte individuale existente/propuse, cu regim mic de inaltime (P-P+1+2), cu caracter urban, POT max=50%, CUT=0,80 (pentru constructii cu regim de inaltime P+1), CUT=1.20 (pentru constructii cu regim de inaltime P+2). Functiile complementare admise: institutii publice si servicii si alte activitati nepoluante si servicii compatibile cu functiunea de locuire.
Terenul constituie o oportunitate de investitie in vederea edificarii unor locuinte individuale si se poate achizitiona integral sau separat( pe doua loturi alaturate cu dimensiuni asemanatoare, 1143 mp, respectiv 1151 mp).
Va asteptam la vizionare!
E-mail: marius.zaharia@remax.ro

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
01 August
Luni
02 August
Marți
03 August
Miercuri
04 August
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Teren de vanzare 2323 mp Serbanesti/Bacau
Marius Zaharia Consultant imobiliar RE/MAX Welcome Bacau
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2413867
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici