Vânzare

Teren de vanzare Colibita, intravilan-parcelabil

Bistrita-Nasaud / Colibita
1.599 €

Rată estimată

36 Lei/lună

Avans (15%)

1.192 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Da

Suprafață teren 30000 m²

Tip teren Construibil

Clasificare teren Intravilan

Construcție pe teren Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Oferta unica!
Gft Delta Office are placerea de a va oferi sansa de a achizitiona un teren de vanzare unic, intr-o locatie de vis din judetul Bistrita-Nasaud, in pitoresca localitate Colibita. Cu o suprafata totala de 30000 mp, acest teren intravilan se afla la doar 3 minute de “MAREA DE LA MUNTE”, oferindu-va o oaza de liniste si relaxare, intr-o priveliste de poveste.

Beneficiind de toate utilitatile necesare - apa, curent, internet ( fibra optica Digi), canalizare - acest teren este ideal atat pentru construirea unei case de vacanta, cat si pentru dezvoltarea unui business de succes in domeniul agro-turismului.
Parau cu debit bun de apa pe teren-apa de izvor-ideal pentru pastravarie.

Pretul este unul foarte atractiv, de 1599€/ar, usor negociabil in functie de suprafata dorita. Puteti achizitiona intregul teren sau doar o parcela de minim 20 ari, conform preferintelor dumneavoastra.

Nu ratati aceasta oportunitate de a va transforma visul intr-o realitate! Contactati-ne astazi pentru mai multe informatii si pentru a va asigura ca nu pierdeti aceasta sansa de a deveni proprietarul unei bucati de paradis pe pamant.

Va multumim!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Gaurean Florin

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare