Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 4300 m², comision 0%

Teren de vanzare Valea Avrigului zona de pensiuni 4300 mp CO

98.900 eur
ID 3649609
Terenuri | 4300 m²
Avrig, Sibiu / Central
Zona Central
Suprafață teren 4300 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 60 m
Comision cumpărător 0%

Este cu bucurie că vă prezentăm o oportunitate de investiție remarcabilă în inima naturii, un teren de vânzare situat pe Valea Avrigului, într-o zonă deosebită, potrivită pentru construcția de pensiuni sau case de vacanță. Această bijuterie naturală are o suprafață generoasă de 4300 de metri pătrați, oferind un cadru impresionant de munte și pădure.

Unul dintre punctele forte ale acestui teren este perspectiva panoramică uimitoare către munte și padure, ceea ce creează un mediu în care conectarea cu natura este la cote maxime. Priveliștea spectaculoasă asupra munților își dezvăluie frumusețea în fiecare colț al acestui teren, oferind potențialilor investitori o oportunitate unică de a crea proiecte arhitecturale care să se integreze perfect în peisajul montan.

Terenul poate fi dezmembrat în mai multe parcele, oferind flexibilitate în ceea ce privește dezvoltarea și utilizarea acestuia, potrivindu-se diverselor planuri de investiție. Faptul că se poate adapta la nevoile specifice ale investitorilor face acest teren un punct de atracție în lumea imobiliară, oferind posibilități variate de dezvoltare.

O oportunitate de investiție bună precum aceasta nu se întâlnește des. Această locație idilică pe Valea Avrigului este ideală pentru cei care doresc să creeze spații de cazare premium sau pentru cei care caută să construiască case de vacanță într-un cadru natural spectaculos. Este momentul să transformați această oportunitate în realitate și să vă dezvoltați proiectul de vis în mijlocul frumuseții naturii montane.
Id intern: P5419

Solicită vizionarea proprietății

Teren de vanzare Valea Avrigului zona de pensiuni 4300 mp CO

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Miercuri
08 Mai
Joi
09 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Avrig 2.1 kilometri
Contactează utilizatorul
Teren de vanzare Valea Avrigului zona de pensiuni 4300 mp CO
Cornel Căpâlnaș Consultant imobiliar Keller Williams Sibiu
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3649609
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici