Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 8057 m²

Teren de Vis în Fundata Ideal pentru Iubitorii Muntelui!

241.600 eur
ID 3490063
Terenuri | 8057 m²
Fundata, Brasov / Central
Zona Central
Suprafață teren 8057 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 100 m
Utilități Curent,    Apă
 Preț negociabil

Descoperă oportunitatea unui vis devenit realitate în inima Carpaților! Îți prezentăm un teren generos de 8057 mp, poziționat în pitoreasca localitate Fundata, o adevărată bijuterie a naturii și un punct de atracție pentru pasionații de frumusețile montane.

Imaginează-ți o zonă în care fiecare dimineață te trezești cu privirea fixată asupra măreției Munților Bucegi, iar orizontul se deschide într-o panoramă de neuitat, în care culorile naturii dansează într-un spectacol continuu. Este locul ideal pentru cei care își doresc să investească în turism sau pur și simplu pentru cei care visează la o retragere liniștită, înconjurată de aerul curat al muntelui.

Beneficiind de un statut intravilan, terenul este pregătit pentru construcție, aducând cu sine utilitățile esențiale: curent și apă. Este mai mult decât un simplu teren; este o invitație deschisă pentru dezvoltare și creativitate, fie că visezi la un complex turistic sau la o casă de vacanță de poveste.

Nu rata ocazia de a deține un colț de rai într-una dintre cele mai frumoase și promițătoare zone turistice din România. Fundata te așteaptă să scrii următorul capitol al poveștii sale!

Contactează-ne astăzi și transformă viziunea ta în realitate!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici