Vânzare

Teren, 45316 m²

Teren extravilan Moieciu 45316mp

135.948 eur
ID 3079440
Terenuri | 45316 m²
Moieciu, Brasov / Central
Zona

Central

Suprafață teren

45316 m²

Tip teren

Construibil

Clasificare teren
Extravilan
Front stradal
100 m

Va oferim in vederea achizitiei in sistem de reprezentare exclusiva si comision 0% din partea cumparatorului un teren in suprafata de 45316 mp situat in extravilanul com Moieciu beneficiind de o priveliste panoramica catre muntii inconjuratori.

Comuna Moieciu este situată în Țara Bârsei, care nu este altceva decât extremitatea sud-estică a celei mai mari depresiuni intramontane din România - Depresiunea Brașovului.
Față de municipiul Brașov, comuna Moieciu este situată la 28 de km pe șoseaua care leagă Brașovul de Câmpulung Muscel și Pitești, fiind una dintre cele mai vechi căi de comunicație de pe teritoriul românesc, cunoscută chiar înainte de ocuparea Daciei de către romani.
Din punct de vedere geografic, comuna Moieciu este situată în culoarul depresionar Bran-Câmpulung Muscel, care are înălțimea cea mai mare în Pasul Giuvala de pe teritoriul comunei Fundata (1235 m.), culoar depresionar străjuit pe latura sud-estică de Munții Bucegi-Leaota (2504 m) și de Munții Piatra Craiului la vest, supranumiți și „Perla Carpaților românești”.
Datorita aproprierii de castelul Bran dar si a peisajului montan de exceptie, zona Bran - Moieciu a devenit principala zona agroturistica din Romania.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Vineri
07 Octombrie
Sâmbătă
08 Octombrie
Duminică
09 Octombrie
Luni
10 Octombrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Teren extravilan Moieciu 45316mp
Daniel Vasilescu Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3079440
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici