Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 15671 m²

Teren Industrial, 15671mp, Zona Metro, Deschidere la Cent...

950.000 eur
ID 3560942
Terenuri | 15671 m²
Uricani, Iasi / Central
Zona Central
Suprafață teren 15671 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 91 m
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil

Vă propunem spre vânzare un teren industrial cu suprafața de 15.671mp, din care 8.694mp construibili.
Poziționare excepțională: Situat pe Centura orașului Iași, lângă BorgWarner (Delphi) în zona Metro, acest teren intravilan oferă o oportunitate unică de investiție. Având acces facil la rețeaua rutieră principală, terenul beneficiază de o localizare extrem de avantajoasă, de o deschidere 91.74m la Centura Iașiului și o deschidere de 75.63m la o alta cale de access care, conform proiectului de autostrada, va fi una din ieșirile principale.

Se află în parcul industrial al Iașiului în vecinătatea Borg Warner, Metro și toate interprinderile mari. La doar 1,5 km de Soseaua Europeană (principala intrare în Iași) E85.


PUG pentru activități industriale și comerciale (hale industriale de productie, de depozitare). Acesta oferă un cadru clar pentru dezvoltarea și optimizarea terenului, asigurând că potențialul său este exploatat la maximum, terenul având emis și certificat de urbanism.

Caracteristici și avantaje:
Suprafață generoasă: Terenul dispune de o suprafață generoasă, de 15.671mp, oferind spațiu suficient pentru construcții industriale/comerciale de diverse dimensiuni.
Accesibilitate excelentă: Poziționarea sa strategică asigură acces rapid la principalele artere rutiere, facilitând transportul și distribuția.
Potențial de dezvoltare valoros datorita Parcului Industrial, Proiectului de autostrada și a vecinătății cu marile interprideri industriale și comerciale ale orașului, terenul are un potențial de dezvoltare remarcabil în domeniul industrial/comercial.


Investiție sustenabilă pe termen lung: Achiziționarea acestui teren intravilan reprezintă nu doar o investiție prezentă inteligentă, ci și o strategie pentru viitor. Oportunitățile industriale și comerciale în creștere și planurile de dezvoltare fac din acest teren alegerea ideală pentru investitori vizionari.

Pentu mai multe detalii vă stau la dispozitie.

Solicită vizionarea proprietății

Teren Industrial, 15671mp, Zona Metro, Deschidere la Cent...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren Industrial, 15671mp, Zona Metro, Deschidere la Cent...
Daniel Lazar Consultant imobiliar Remax Relax
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3560942
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici