Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 2075 m²

Teren intravilan 2,075 mp Râșnov+drum servitute 325 mp/...

57.000 eur
ID 3572719
Terenuri | 2075 m²
Rasnov, Brasov / Glajarie
Zona Glajarie
Suprafață teren 2075 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
 Preț negociabil

Vă oferim spre vânzare o proprietate deosebită, un teren intravilan de 2075 mp cu drum de servitute de 325 mp, situat în Râșnov, zona Glăjărie, la poalele Munților Bucegi, foarte potrivit pentru iubitorii de natură, drumeții și aventură. Terenul se află într-o zonă turistică de excepție, înconjurat de o varietate de pensiuni și cabane, in vecinătatea unei păstrăvării, ceea ce adaugă valoare și potențial comercial acestui teren.
Localizare Ideală și Accesibilitate
• Poziționare: La poalele Munților Bucegi, într-o zonă cu un peisaj natural impresionant, perfect pentru dezvoltarea unei afaceri în turism sau pentru construirea unei case de vacanță.
• Vecinătăți: Zona este renumită pentru pensiunile și cabanele din zonă, rezervațiile naturale, traseele montane și pastrăvăria locală, oferind o experiență autentică tuturor vizitatorilor. O importantă atracție turistică aflată in imediata apropiere o constituie Cheile Râșnoavei, un loc de o frumusete aparte unde iubitorii de natură si de sport pot practica diferite sporturi sau se pot relaxa si plimba. Atracțiile principale sunt Pestera Râșnoavei, accesibila doar cu echipament adecvat si Peștera Valea Cetății in care se desfășoară spectacole si concerte. De asemenea, terenul se situează la 5 km de Dino Park - parcul cu dinozauri si Cetatea Râșnov. La 15 km de teren se afla Poiana Brașov si la 25 de km se află Predealul, dar și statiunea Pârâul Rece. La Predeal se poate ajunge și pe jos, folosind drumul din Cheile Râșnoavei, prin Poiana Secuilor. Un alt punct de atractie aflat la 15 km il constituie Statiunea Bran, cu Castelul Bran, muzeul Vama veche de la Bran si grota in care a fost depusă inima reginei Maria.
În ceea ce privește infrastructura, terenul mai prezintă avantajul de a se afla la 5 km de autostrada Brașov - Râșnov, iar viitoarea autostradă Brașov-București va trece la 3 km distanta. Un alt drum spectaculos care asigură legătura cu Valea Prahovei il reprezinta drumul prin stațiunea Pârâul Rece, DN 73A, un drum spectaculos care ofera multe satisfactii peisagistice.
• Acces: Deși terenul beneficiază de un drum de servitute de 325 mp, asigurând intimitate și liniște, este, totodată, foarte aproape de șosea, facilitând accesul ușor atât pentru proprietari cât și pentru vizitatori.
Oportunitatea Perfectă Pentru:
• Investitori și dezvoltatori care doresc să capitalizeze pe creșterea turismului în regiune, construind o structură de cazare sau de recreere care să atragă atât turiștii români, cât și pe cei străini.
• Persoane private în căutarea unui refugiu în natură, unde să-și construiască o casă de vis, departe de agitația urbană, dar într-o zonă cu un potențial turistic semnificativ.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici