Vânzare

Teren, 2562 m²

Teren intravilan 2.562mp, Sinaia!

256.200 eur
ID 2982438
Terenuri | 2562 m²
Sinaia, Prahova / Central
Zona

Central

Suprafață teren

2562 m²

Tip teren

Construibil

Clasificare teren
Intravilan
Front stradal
3 m
 Preț negociabil

Bine ați venit în Perla Carpaților – Sinaia, orașul emblemă de pe Valea Prahovei, care a cunoscut o evoluție deosebită, grație implicării regelui Carol I al Romaniei. Sunt Zoltan Fejer, consultant imobiliar în cadrul companiei RE/MAX Central, și am plăcerea să vă prezint un teren intravilan poziționat în imediata vecinătate a Telefericului Sinaia și Parcului Știrbei.
Terenul intravilan, cu o suprafață de 2562 mp, este ideal pentru o casă de vacanță sau locuință permanentă. Accesul se face din strada Cuza Vodă.

Orașul se află în nord-vestul județului Prahova, la limita cu județul Dâmbovița, pe malurile Prahovei, acolo unde aceasta primește apele micului afluent Peleș. Este străbătut de șoseaua națională DN1, care leagă Ploieștiul de Brașov. La Sinaia, din acest drum se ramifică șoseaua națională DN71, care duce spre sud-vest la Târgoviște, Răcari și Tărtășești (unde se termină în DN7 aproape de București). Prin oraș trece și calea ferată Ploiești-Brașov, care este deservita de stația Sinaia și de halta Sinaia Sud.
Într-un oraș plin de peisaje frumoase ca Sinaia, vei găsi relaxarea și liniștea de care ai nevoie. Iată câteva obiective turistice importante din Sinaia și împrejurimi: Castelul Peleş, Centrul Internaţional de Conferinţe CASINO Sinaia, Mânăstirea Sinaia, Stânca Sfânta Ana, Centrul Cultural ,,Carmen Sylva”, Casa memoriala “George Enescu”, Parcul Dimitrie Ghica, Stâncile Franz Josef.
Pentru mai multe detalii, vă stau la dispoziție: contact Zoltan Fejer - 0723736677.

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
30 Noiembrie
Joi
01 Decembrie
Vineri
02 Decembrie
Sâmbătă
03 Decembrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Staţie tren 748 metri

Contactează utilizatorul

Teren intravilan 2.562mp, Sinaia!
Zoltan Fejer Consultant imobiliar RE/MAX Central
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2982438
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici