Vânzări
Închirieri
Vânzare Teren, 704 m²

Teren intravilan cu autorizație în zona Bucium-Hanul 3 Sar

77.000 eur
ID 3591133
Terenuri | 704 m²
Iasi, Iasi / Bucium
Zona Bucium
Suprafață teren 704 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 20 m
Comision cumpărător 3%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Proprietatea cu o suprafață generoasă de 704 metri pătrați este situată într-o zonă privilegiată din Bucium-Hanul 3 Sarmale, cu acces direct de pe Șoseaua Barnova. Terenul este intravilan și este destinat construcției unei case moderne și spațioase, având o cotă parte de 60 metri pătrați din calea de acces, cu o deschidere la drum de 20 de metri liniari.

Autorizația de construcție este în termen de valabilitate și permite ridicarea unei case pe trei niveluri (D+P+M). Structura propusă este una bine planificată și funcțională, cuprinzând subsolul (D) destinat beciului, holului, unei camere și scării interioare, parterul (P) care găzduiește un dormitor, o bucătărie generoasă de 16 metri pătrați, un hol, un living spațios, o baie de serviciu, un dressing, o terasă și o altă scară interioară, iar mansarda (M) compusă din trei dormitoare, o baie mare, un alt dressing, două balcoane și o altă scară interioară.

Proprietatea dispune de toate utilitățile necesare, fiind branșată la apă, canalizare, energie electrică și gaz. În plus, este echipată cu o fântână proprie, asigurând un acces facil și autonom la apă potabilă.

În concluzie, această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să construiască o locuință modernă, spațioasă și confortabilă, beneficiind de toate facilitățile necesare pentru un trai comod și lipsit de griji.


Contacteaza-ne pentru a programa o vizionare și pentru a afla cum poți transforma acest teren în locul perfect pentru casa ta de vis!
Id intern: P5140

Solicită vizionarea proprietății

Teren intravilan cu autorizație în zona Bucium-Hanul 3 Sar

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Teren intravilan cu autorizație în zona Bucium-Hanul 3 Sar
Victor Negru Consultant imobiliar INVEST IMOBILIARE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3591133
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici