Vânzare

Teren intravilan de vanzare Mamaia Sat / Constanta

Constanta / Mamaia
170.340 €

Rată estimată

3.819 Lei/lună

Avans (15%)

126.988 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafață teren 1002 m²

Tip teren Construibil

Clasificare teren Intravilan

Preț negociabil Nu

Construcție pe teren Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

*Calitate, Experiență, Integritate: Alegerea Profesioniștilor*

~Oportunitate de Investiție: Teren Intravilan cu Potențial de Dezvoltare în Zona Mamaia-Sat~

  Vă propunem spre vânzare un teren intravilan cu o suprafață de 1.002 mp, situat în zona Mamaia-Sat, pe strada M17, în apropiere de canal. Acest teren oferă o deschidere la 3 străzi, ceea ce îl face extrem de accesibil și ușor de împărțit în mai multe parcele. Prin urmare, este ideal pentru construcția de case sau vile.

  Zona în care se află terenul este una cu un mare potențial de investiții. Aceasta este caracterizată de liniște și se află ferită de zgomotul orașului, însă totodată beneficiază de acces facil la toate facilitățile urbane, cum ar fi magazine, școli, bănci, stații de autobuz, etc.

  Proprietatea reprezintă o oportunitate excelentă pentru dezvoltatori imobiliari sau investitori, deoarece datorită amplasamentului său excelent și potențialului de dezvoltare, poate fi destinată construcției unei proprietăți rezidențiale sau pentru dezvoltarea unui proiect comercial.

  Această ofertă vine cu posibilitatea de a exploata la maxim potențialul de investiție într-o zonă în continuă dezvoltare. Actele necesare vânzării sunt pregătite pentru a vă facilita procesul de achiziție.

~Nu ratați șansa de a viziona această proprietate unică! Contactați-ne pentru programare!~

| Datorită parteneriatului extins cu bănci de pe întreg teritoriul național, suntem pregătiți să vă sprijinim în procesul de obținere a finanțării pentru achiziționarea proprietății dorite. Beneficiați de analiza dosarului gratuită și de serviciile unui evaluator gratuit. |

| Echipa The Future Home - Real Estate |
"The future is with us"

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Florin Mafteiu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare