Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 516 m²

TEREN INTRAVILAN JUD. SIBIU, TOATE UTILITĂȚILE, 516 MP,...

51.600 eur
ID 3616108
Terenuri | 516 m²
Sura Mica, Sibiu / Central
Zona Central
Suprafață teren 516 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 15 m
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Premium Imobiliare by Mihaela Mariuta va invită să descoperiți o oportunitate unică de a vă construi casa visurilor! Terenul nostru intravilan, amplasat într-o zonă liniștită și pitorească, la doar 9 km distanță de Sibiu, este pregătit să devină locul perfect pentru noul tău cămin.
Beneficiază de liniște, în imediata apropiere a bisericii ortodoxe și a unei grădinițe cu program prelungit, pentru confortul și comoditatea familiei tale. Cu numeroase magazine în jur, vei avea acces ușor la toate facilitățile necesare, făcând viața ta de zi cu zi mai ușoară.
Mai mult decât atât, toate utilitățile, inclusiv gazul, curentul, apa și canalizarea, sunt trase deja pe teren, asigurându-ți confortul și comoditatea deplină. Acesta este momentul să transformi visul tău în realitate!
Daca doresti mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi, te vom insoti la vizionare si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie! De asemenea te invit pe site-ul agentiei noastre, www.premiumimobiliare.com, pentru a vedea si alte proprietati pe care le avem in portofoliu.
COMISION AGENȚIE 0%!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici