Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Vânzare

Casă - Vilă 3 camere, Spitalul Judetean

Teren intravilan si doua case Bihor, Oradea-Sarbi

120.000 eur
ID 2536617
Case - Vile | 120 m² | 3 camere
Oradea, Bihor / Spitalul Judetean
Număr camere

3

Suprafața utilă

120 m²

Suprafață teren
12771 m²
An finalizare construcție
2016
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Număr Băi
1
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
3
Utilități
Curent,    Apă

Oferta Exclusiva.

Vanzare doua case (una locuibila si una renovabiila) plus TEREN 12771 mp intravilan, deschidere 20 m la sosea asfaltata, din care 8000 mp construibili . Terenul este la pretul de 10 eur/mp. Situat in Jude #539;ul Bihor, Comuna Sarbi, la 30 km de Oradea. Planta #539;ie de muri, pomi fructiferi, parau la limita proprietatii. Are doua case construite ,una renovabila din vaiuga (paianta) si o superba casa construita din baloti de paie, foarte eficienta din punct de vedere energetic, suprafata 120mp, 3 camere, hol, baie, buc #259;t #259;rie open space cu livingul, camera tehnica pentru centrala/ spa #539;iu de depozitare. Plus frumoasa terasa de 28 mp. Mi se pare de importanta majora sa mentionez ca aceasta zona nu este inundabila si nici invadata, nici macar vizitata de ursi.
Daca ce am spus mai sus nu este suficient, va invit sa facem o plimbare undeva in vestul tarii, unde timpul pare ca s-a oprit in loc. Si ti se pare ca auzi vesnicia curgand, . Si linistea...Vom gasi aici un loc, unde pare ca toate timpurile si-au dat intanire. Niste oameni deosebiti, au gasit o cale de a impleti genial arhaicul/stravechiul cu modernul, rezultatul fiind absolut spectaculos !
Vom ajunge in nord-vestul Transilvaniei, in zona rurala a judetului Bihor, mai exact in Comua Sarbi /Sat Burzuc, la 30 min de Oradea. Suprafata totala a terenului este de 12771 mp, avand doua case ecologice, o livada/plantatie de muri si un teren plan de dimensiuni mari.
Constructia principala este o casa ecologica din baloti de paie (s-a scris mult pe aceasta tema in urma cu cativa ani) , pe structura de lemn si tencuita cu fresca alba (var pasta si canepa). Are o suprafata de120 mp, doua dormitoare, o baie, o camera tehnica si o sufragerie de dimensiuni mari (42 mp) cu bucataria open-space, catre living. Tavanul casei este dublu izolat, iar acoperisul are o garantie de 30 de ani si intreaga structura este ridicata de la sol cu 20 cm. Exista doua sisteme de incalzire: in pardoseala prin centrala electrica si o soba tip semineu, cu pereti dublii de fonta. Datorita stilului de constructie, casa este foarte bine izolata termic si consuma doar 5-6 mc de lemn pe iarna, in timp ce constructiile clasice din zona consuma 12-16 mc. Tamplaria pentru toate usile si ferestrele a fost realizata la comanda, din lemn stratificat iar sticla are filtre de estompare a transferului termic. Designul interior este aparte, cu piese de mobilier antic (din sec XIX), acessorii personalizate din fier forjat, care sunt elegant imbinate cu electrocasnice moderne: plita cu inductie, cuptor electric, proiector video, sistem de sonorizare cu boxe suspendate si amplificator de sunet, conexiune la internet.
Langa casa se afla o terasa spatioasa (28 mp), construita pe structura de lemn, tratat cu ulei de in.
Sursa principala de apa este o fantana de peste 100 ani, cu pereti din piatra, din care apa este extrasa cu ajutorul unui hidrofor. Exista si racord la reteaua publica de apa, care este folosita pentru irigatii.
A doua structura este o casa traditionala din caramizi de pamant batut, cu doua camere si un cerdac luminos, care necesita renovare.
Livada de muri are peste 700 de butasi pe o suprafat #259; de 2000 mp, asigurati pe sistem de spalieri cu prindere in 3 puncte si sistem de irigare complet.
In partea de sud a proprietatii se afla un camp deschis de dimensiuni mai mari decat ale unui teren de fotbal.(aproximativ 10000 mp), cu un gazon pe care insasi Wembley-ul ar fi invidios.. Aici se afla momentan o arena de airsoft, care la cerere se poate demonta intr-o singura zi si zona va fi eliberata. Terenului i se poate acorda destinatie agricola, de agrement sau imobiliara.
Pe acest teren se afla si forajul de apa dulce, realizat la o adancime de 176 m, momentan sigilat. Debitul acestuia este de 22 litri/secunda, si poate fi folosit ca sursa de imbuteliere a apei (care are o puritat

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici