Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 1416 m²

Teren între Rasnov si Tohanu nou/ extravilan/ 1416 mp/ PUZ

21.240 eur
ID 3636367
Terenuri | 1416 m²
Rasnov, Brasov / Periferie
Zona Periferie
Suprafață teren 1416 m²
Tip teren Agricol
Clasificare teren Extravilan
 Preț negociabil

Ne face plăcere să vă prezentăm un minunat teren de 1416 mp situat intr-o zonă deosebită si liniștită, între Râșnov și Tohanu Nou, cu acces ușor la un drum asfaltat prin intremediul unui drum de servitute. Este o locație ideală pentru cei care doresc să iși construiască o casă de vacanță sau să dezvolte un proiect de investiții, intr-un cadru de vis. Terenul este parțial imprejmuit, si una dintre margini este delimitată de câtiva copaci maturi care asigură umbra și intimidate terenului. La marginea terenului se află un pârâu care serpuieste printre copaci. In imediata apropiere a terenului sunt construite două case, oferind un sentiment de comunitate si sigurantă. Zona in care este situat terenul este deosebită și prin multitudinea de atractii turistice, fiind invecinată cu localitătile Bran, Râsnov, Zărnești în care regăsim Cetatea medievală Râșnov, Valea Glâjeriei, Cheile Râșnoavei, Dino Park, Peștera Valea Cetații in care se tin spectacole, Peștera Râșnoavei, Castelul Bran, Vama Veche, iar in Zărnesti există o mulțime de zone de agrement si recreere din Parcul Național Piatra Craiului precum Plaiul Foii vestita pentru accesul la traseele turistice si la zonele de camping, Prăpăstiile Zărnestilor, Fântâna lui Botorog, Hora cu Brazi, Schitul rupestru Colții Chiliilor. De asemenea, in zonă sunt foarte multe cabane, pensiuni si restaurante. Proprietatea se află la câtiva kilometri autostrada A3 care va face legătura cu Bucureștiul.
O altă particularitate o constituie panorama deosebită asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Magura Branului si Postăvarul.
Terenul se află la 24 de km de Brașov, 113 km de Pitesti, 184 km de București, 147 km de Sibiu.
Detalii proprietate:
• Suprafață: 1416 mp
• Localizare: între Râșnov și Tohanu Nou
• Acces: Accesul la proprietate se face printr-un drum de servitute, conectând la un drum principal asfaltat
• Împrejmuire: Terenul este parțial împrejmuit pe trei laturi
• Panoramă spectaculoasă: către munții Bucegi, Piatra Craiului și Postăvarul, creând un fundal pitoresc perfect pentru relaxare și inspirație

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici