Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Spaţiu comercial, Centrul Civic

Teren și imobil multifuncțional, Centrul Civic, Brașov

550.000 eur
ID 3614633
Spaţii comerciale | 563 m²
Brasov, Brasov / Centrul Civic
Suprafața utilă 563 m²
Suprafaţă totală 600 m²
An finalizare construcție 1975
Tip imobil Mall
Vitrină 20.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 6.0 m
Număr încăperi 4
Număr Grupuri Sanitare 4
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 20+

Sunt Florin Ciche, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central din Brașov, iar în cele ce urmează doresc să va prezint o proprietate nouă, din portofoliul personal, disponibilă pentru achiziție.

Că și localizare, așa cum poate deja ați văzut în fotografiile de prezentare, imobilul se află în Centrul Civic, pe stradă Serii, în spatele centrului comercial AFI Park, lângă IPJ Brașov. Accesul este relativ ușor, din strada Nicolae Titulescu, pe strada Serii până în curtea imobilului.

Ce va prezint? Pe un teren total de 1429 mp se află o clădire cu o amprenta de aproximativ 500 mp și cu o suprafață totală de 563 mp, clădire ce a fost transformată de-a lungul timpului și folosită pentru diverse activități, printre care restaurant și salon de înfrumusețare. Fosta "popicărie" pentru că pentru acest scop a fost inițial construită acum mai mulți ani, astăzi poate fi remodelată în funcție de scopul pentru care o achizitonati.

Clădirea în sine la baza a fost o sala mare de aproximatvi 400 mp, iar pe unul din capetele imobilului un corp parter și etaj ce reprezenta zona administrativă. Astăzi există câteva compartimentări din pereți ușori, la fel și o etajare, pe structura ușoară de lemn, dar care cel mai probabil trebuie demolată și refăcută după noile planuri ale afaceri dumneavoastră.

Putem să luăm în calcul și suprafață terenului de 1429 mp și dacă va gândiți la o extindere a clădirii sau construcția a alteia noi cred că este suficient spațiu. Avem și un Certificat de Urbanism care ne spune că POT'ul este de maxim 70% și CUT de 5, dar clar nu vom putea atinge acești coeficienți urbanistici, dar cred că un arhitect îndrăzneț poate scoate un proiect interesant.

Cu siguranță mai sunt multe întrebări, la care va pot răspunde dacă mă contactați la numerele de telefon sau adresele de email afișate.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici