Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Teren, 1000 m²

Teren vanzare 1000 MP, Moreni | Bazin înot

34.000 eur
ID 3633186
Terenuri | 1000 m²
Moreni, Dambovita / Periferie
Zona Periferie
Suprafață teren 1000 m²
Tip teren Construibil
Clasificare teren Intravilan
Front stradal 36 m
 Preț negociabil

Vă oferim spre vânzare un teren intravilan amplasat în proximitatea bazinului de înot din Moreni, pe Strada 22 Decembrie 1989.

Cu o suprafață totală de 1000 metri pătrați, acest teren are o adancime de 28 de metri, cu o deschidere de 36 metri la drumul betonat si prezintă o oportunitate excelentă atât pentru investiție, cât și pentru construcția unei locuințe. Proprietatea permite construirea unei structuri cu destinație comercială cat si dezvoltarea unui complex rezidențial cu case destinate vânzării. Racordarea la toate utilitățile este facilă, deoarece sunt în imediata aproiere a terenului.

Situat în imediata apropiere a bazinului de înot și a blocurilor ANL, la doar 5 minute de centrul orașului, terenul se află într-o zonă extrem de liniștită.

Această proprietate nu reprezintă doar un simplu teren, ci și o oportunitate de investiție cu un potențial imens. Cu posibilitatea de a construi conform viziunii și necesităților fiecăruia, acest teren intravilan se adresează atât dezvoltatorilor cât și investitorilor, constituind totodată si locul ideal unde sa iti construiesti casa mult dorita.

Comision 0% pentru cumpărător.

Link prezentare video: youtube.com/shorts/Gi2jsPgrxS4

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, va stam cu drag la dispozitie!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici