Vânzare

42 m²

Titan-Oxy Residence, Studio Tip A complet mobilat

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

72.900 €

Specificații

Suprafața utilă 42 m²

Confort 1

Etaj 2

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Mobilat și Utilat Complet

Clasa energetică A

Posibilitate parcare Nu

Nu include TVA Nu

Numărul de locuri de parcare 0

Ansamblu Rezidențial Nu

Ultimul etaj Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Încă nu ai găsit apartamentul perfect pentru tine? Acum este momentul!
Deoarece la Oxy Residence 3, până la data de 30.06.2024, avem multiple beneficii pentru tine, cum ar fi:
- Achiziționează la prețul standard de 73.400 Euro și beneficiezi de apartament complet mobilat, precum și bucătăria utilată cu plită pe gaz, cuptor electric, combină frigorifică, hotă și spălător vase;
- Prinde reducere specială de 6.500 Euro din prețul standard al apartamentului de 73.400 Euro, valabilă pentru constituirea unui avans între minim 80%-90% din prețul apartamentului.
- Discount de 500 Euro din preț pentru un avans de minim 5% și achiziționează acum apartamentul prin programul prima casa;
- Beneficiază de un discount de 1.500 Euro din preț pentru un avans de minim 15% și achiziționează acum apartamentul prin programul prima casa sau credit ipotecar;
- Discount de 4.500 Euro din preț pentru un avans de între minim 40%-60% și restul achiți la semnarea contractului de vânzare din sursele tale sau prin credit;
*Oferta este valabilă în anumiți termeni și condiții!
Tu ce alegi?
Apartamentul cu 1 Cameră Tip A face parte din ansamblul rezidențial Oxy Residence 3, situat la doar 10 minute de metroul 1 Decembrie 1918, în cartierul Titan, pe Strada Mărului 127-129, Sector 3. Acesta are o suprafață totală utilă de 42.20 mp, fiind compus din living și bucătărie-22.00mp,  dormitor-13.50 mp și baie-4.70 mp.
Toate apartamentele din cadrul proiectului se predau la cheie, dotate cu tâmplărie Salamander Streamline 76 MD cu feronerie Roto-NT, uși de interior Vario Dor Masiv, gresie și faianță Cesarom, zugrăveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat Krono Original 8 mm, obiecte sanitare Ideal Standard, aer condiționat, video interfon și centrală proprie Immergas prin condensare.
Proiectul se va finaliza și va fi dat în folosință în luna septembrie 2024, cuprinzând un număr total de 18 unități locative, toate fiind apartamente.
Blocul este prevăzut cu lift propriu și rampă electrică pentru persoanele cu dizabilități. Imobilul Oxy Residence 3 este prevăzut cu o zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, beneficiind de stradă privată asfaltată și prevăzut cu sistem de preluare a apelor pluviale, iluminat cu lămpi cu sisteme crepusculare cu autoaprindere și sistem de supraveghere video 24/24.
Știm că puține lucruri pot fi la fel de enervante ca zecile de minute pierdute seara cu căutarea unui loc de parcare, de aceea la noi soluția este simplă și elegantă: odată cu apartamentul vei beneficia de un loc de parcare gratuit pentru o perioadă de 12 luni, urmând ca după această perioadă să îl poți achiziționa sau închiria, la cel mai bun preț.
Pentru construcția ansamblului Oxy Residence 3 nu am făcut rabat de la calitate, structura fiind realizată din cadre de beton marca C30/37 armat cu oțel beton de tip BST500S clasa de deductibilitate C cu diametre cuprinse între Ø8 – Ø25, iar pereții exteriori și compartimentările interioare din cărămidă de tip porotherm, fațada fiind izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime și finisată cu tencuiala decorativă, în concordanță cu balcoanele, acestea fiind prevăzute cu balustradă din inox.
Nu ezita să ne contactezi sau să ne vizitezi la biroul de vânzări din cadrul complexului Oxy Residence 3, situat pe Strada Mărului 127-129, Sector 3, pentru a obține o ofertă personalizată.

Locație

Despre zona "Salajan"

păreri exprimate de 101 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.9

Sănătate 7.2

Siguranță 8.4

Calitate aer 7.0

Curățenie 8.1

Zone verzi 8.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.6

Cultură 6.7

Educație 8.3

Sport 7.8

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.4

Nivel de trai 7.7

Magazine 8.5

Localuri 7.5

Parcări 6.0

Zgomot 7.5

Transport în comun

Transport în comun

8.8

Autobuz 8.5

Tramvai 8.9

Metrou 9.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Marius Teodor

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare