Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Eduard F.
Companie
Închiriere Garsonieră, Titan

Titan•Pallady•High Class Residence•G•mob/util•d...

350 eur
ID 3590350
Garsoniere | 32 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Titan
Zona Titan
Suprafața utilă 32 m²
Confort 1
Etaj 3
An finalizare construcție 2019
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 5
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.


PYF REAL ESTATE va propune, spre inchiriere o garsoniera situata in zona Theodor Pallady, in complexul High Class Residence, in imediata apropiere a metroului, autobuzului, zonelor comerciale, restaurantelor, centrului universitar, situat la 10 minute de statia de metrou 1 Decembrie, intr-un imobil construit in anul 2019, finalizat, avand structura de cadre si compartimentari de caramida si BCA. Imobilul are izolatie exterioara si interioara, garsonierea fiind compus dintr-o camera, 1 baie si 1 bucatarie, este situata la etajul 3/5 si are destinatie rezidentiala. Avand o suprafata totala de 34 mp si o suprafata utila de 32 mp, dar si o compartimentare decomandata, garsonierea a fost recent renovat avand finisaje de calitate ridicata si anume parchet, gresie, calorifere, ferestre pvc, centrala proprie, faianta, parchet, usa intrare metalica. Bucataria este complet mobilata si utilata ( frigider incorporabil, cuptor, plita, masina spalat vase, hota, masina spalat rufe) iar garsonierea se inchiriaza complet mobilata si utilata, cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici 1 camere cu canapea extensibila si dressing, 1 TV, plus mobilier ultramodern, baie cu cada si sistem de ventilatie si o bucatarie mobilata, utilata, cu plita si cuptor incorporate, cuptor cu microunde, hota, spatiu de luat masa, combina frigorifica, masina de spalat rufe. Garsonierea este spatioasa, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, garsoniera are un balcon a carui suprafata este de 2mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei, privelistea de care beneficiaza aceasta garsoniera, fiind de asemenea un avantaj. Atmosfera care va asteapta, este una placuta atat vara cat si iarna, garsoniera dispunand de centrala proprie dar si de 1 aparat de aer conditionat. Nu aveti masina ? Nici o problema deoarece exista acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun (metrou 1 Decembrie si STB 19, 27, 40, 311, 335,), hipermarketuri (Auchan Titan) si restaurante (L#39;Incontro, Camizo). Zona este linistita, cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatite pentru a deveni caminul dvs. Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumnevoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin inchirierea acestei garsoniere la pretul de doar 350 Euro.

Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE , prin agentul zonei Maria D , suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie locativa pentru dumneavoastra.ID intern:| Pyf006B6088

Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra!


Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare. La semnarea contractului de inchiriere proprietarii percep, in avans, plata 1 luni de chirie si contravaloarea unei chirii ca si garantie contractuala!


Din cauza numarului mare de oferte si a fluctuatiei pietei imobiliare informatiile din oferta pot suferi mo

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici