Vânzare

4 camere | 105 m²

Ultracentral- 4 camere- Parcul Cancicov!

Bacau / Bacau

93.900 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 105 m²

Compartimentare Decomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

Etaj 1

An finalizare construcție 1965

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

PROHOUSE Bacau va prezinta spre vanzare un apartament de 4 camere decomandat situat la etajul 1, vizavi de Parcul Cancicov, pe strada Aleea Parcului.

Este un apartament spatios, avand o suprafata utila de 105 mp, transformat dintr-o garsoniera confort 1 plus un apartament cu 3 camere decomandat si fiind perfect pentru o familie numeroasa sau pentru cei ce doresc confortul unui spatiu generos. Documentele au fost actualizate cu noua forma a apartamentului, totul fiind in legalitate pentru a fi predat noilor proprietari.

Apartamentul este complet mobilat si utilat, avand toate imbunatatirile necesare si fiind pregatit pentru a va muta imediat. 

 Livingul luminos si spatios, in suprafata de 30 mp, are iesire pe unul din cele 2 balcoane si permite amenajarea unei zone de relaxare si totodata crearea unei zone de dinning.

Cu ferestre mari, care permit patrunderea luminii naturale, camere spatioase, 2 bai utilate, acest apartament este ideal pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona cu toate facilitatile necesare dar si o zona linistita, unde te poti bucura de plimbari in aer liber, de natura si aer proaspat.

Daca aceasta proprietate v-a atras atentia, sau daca este ceea ce cautati, nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare!

Agentia PROHOUSE Bacau- str. Nicolae Balcescu nr. 5 mezanin

Andreea Rosu- tel: 0757 117 118 

[email protected]

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Rosu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare