Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Central

Vand apartament Inedit in Centrul istoric al orasului.

310.000 eur
ID 3580406
Apartamente | 83 m² | 2 camere
Cluj-Napoca, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 83 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 2
An finalizare construcție 1890
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2

Descopera Eleganta unui apartament din Centrul Clujului!

Situat lintr-o caldire emblematica, monument istoric din zona ultracentrala al orasului nostru, va supunem atentie un apartament aparte, care te va cuceri cu farmecul sau. Aflat la etajul 2 al unei cladiri interbelice prevazute cu lift, in apropierea Pietei Muzeului, aceasta proprietate recent renovata este o reprezentare autentica a istoriei clujene.

Cu o suprafata generoasa de 83 metri patrati si o inaltime impresionanta de 3 metri, acest spatiu este proiectat pentru a oferi un confort maxim si o intimitate aparte:

- un hol primitor cu un living spatios, un dormitor linistit, bucatarie cu loc pentru servirea mesei, camara, baie accesibila din doua directii si un wc de serviciu. Finisajele moderne si dotarile functionale, inclusiv ferestrele izolante si instalatiile actualizate, contribuie la o atmosfera revigoranta si incurajeaza trairea la superlativ.

Acest apartament reprezinta mai mult decat o simpla locuinta; este o oportunitate excelenta de investitie, ideala pentru a fi oferita pe platformele hoteliere si nu numai.

Suntem disponibili pentru a furniza toate informatiile suplimentare de care ai nevoie si pentru a te ghida in procesul decizional. Nu rata sansa de a investi intr-un apartament cu adevarat special, situat in inima vibranta a Clujului.

Contacteaza-ma pentru detalii la nr: 0755899814 sau la [email protected]

Pentru alte informatii va stam la dispozitie! ID: 18682.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici