Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Sud-Est

Vand casa 5 camere din caramida in Ineu, teren 1440 mp si anexa de loc

64.900 eur
ID 3612841
Case - Vile | 170 m² | 5+ camere
Ineu, Arad / Sud-Est
Zona Sud-Est
Număr camere 5+
Suprafața utilă 170 m²
Suprafață teren 1440 m²
An finalizare construcție 1960
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

ImobileArad va propune spre vanzare o casa frumoasa cu teren de 1440 mp situata pe colt, avand 2 fronturi stradale si acces auto in oras Ineu. Casa are 128 mp construiti, dispune de apa-canal, curent electric si gaz.

Casa este construita din caramida, are 5 camere, baie cu cabina de dus, bideu, cazan pentru incalzit apa, camara alimente, urcare la pod, acesta este inalt si dispune de izolatie cu vata minerala, iar incalzirea se realizeaza cu teracota cu lemne.

In aceeasi curte regasim inca o casa ce dispune de o camera, bucatarie, baie cu cabina de dus si bideu, hol mare si camara alimente. Incalzirea acestei construcii este asigurata de o centrala pe gaz si calorifere, totodata incalzirea se poate face si cu teracotele din bucatarie si camera. Suprafata acesteia este de 94 mp construiti, iar utili 70, constructie izolata pe exterior cu ampora de 8 cm, iar podul este de asemenea izolat cu ampora de 12 cm , geamuri termopan.

Datorita suprafetei de teren beneficiati de o curte frumoasa cu flori, alee si zona de relaxare, iar pe restul de teren se pot cultiva legume dupa bunul plac.

Datorita pozitiei aproape de statia de autobuz, scoala, biserica, face aceasta casa alegerea perfecta pentru o familie care doreste spatiu, libertate si confort.

Pret 64.900 Euro. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, va rugam sunati la 0722729419. Kraft Finanz Invest

  • Staţii de tren Distanţă
  • Ineu 1.4 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici