Vânzare

2 camere | 53 m²

Vanzare 2 camere semidecomandate, Dobroesti, strada Doinei

Bucuresti-Ilfov / Dobroesti

69.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 53 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj Parter

An finalizare construcție 2014

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 1

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere semidecomandate, partial mobilat, situat in Dobroesti, la doar 1km de Soseau Fundeni, pe strada Doinei.

Zona in care se afla apartamentul este o zona cu o mare dinamica de expansiune in ultimii 10 ani, toate cladirile fiind nou construite, iar cartierul are regim de inaltime mica, fiind populat cu tineri dornici de a avea un apartament nou, in imediata apropiere a Bucurestiului, la costuri net inferioare metropolei.

La doar 5 minute de mers pe jos din fata scarii avem statia de masina 343 care asigura legatura cu Bucurestiu incepand din Dobroesti pana in cartierul Henri Coanda. Apartamentul este la doar 2 statii de Soseaua Fundeni.
Odata ajunsi in Colentina, aveti o multitudine de masini care circula pe linia tramvaiului 21 cu care ajungeti in 12 minute la Obor, de unde aveti Metroul Obor catre orice punct de interes al Bucurestiului.

Blocul este cu regim mic de inaltime avand 2 etaje. Blocul este construit din caramida si este izolat pe exterior.

Apartamentul se afla la parter,  are orientarea catre Sud-Est, ceea ce ii da lumina pe tot parcursul zilei si ii ofera caldura pe parcursul iernii. Apartamentul are centrala proprie.
Are o suprafata utila de 53,91mp, suprafata construita fiind de 64.69mp. 
Apartamentul are 2 camere semidecomandate spatioase, 1 bucatarie generoasa de 11.21 mp, 1 baie cu cada. Apartamentul a fost gandit foarte eficient, avand o planificare care corespunde cerintelor din anii 2024, putand sa te bucuri de spatiu dar si de intimitate, daca iti doresti.

Cei care isi doresc cu adevarat sa investeasca intr-un apartament foarte bun si isi doresc sa nu piarda o mare ocazie de a achizitiona la un pret extrem de competitiv un apartament ca acesta, acum este momentul sa actioneze!

Va asteptam cu drag la vizionare!

Clasa energetică: B
Consum anual specific de energie primara [kWh/㎡ an] : 167
Indice de emisii echivalent CO2: 34.13
Consumul total specific de din surse regenerabile: 0

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Corina Contis

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare