Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
44.800 eur

Apartament renovat, dotat si utilat REZERVAT

2 camere  •  52 m²  •  etajul 4/4  •  1976  •  decomandat
Fii primul interesat de această proprietate!
Sacele, BV, Central
azi, 01:10
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
44.800 eur

Apartament renovat, dotat si utilat REZERVAT

2 camere  •  52 m²  •  etajul 4/4  •  1976  •  decomandat
2 persoane au salvat anunţul.
Brasov, BV, Central
azi, 01:09
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
75.000 eur

2 CAMERE ZONA VERDE LAC PANTELIMON TERASA 13 MP

2 camere  •  66 m²  •  etajul 1  •  2021  •  semidecomandat
Construcţie nouă
Pantelimon, IF, Central
azi, 00:02
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Număr de telefon verificat
65.500 eur

2 cam 82 mp Bloc Finalizat Padurea Cernica Terasa 6 mp

2 camere  •  71 m²  •  etajul 1  •  2020  •  semidecomandat
Construcţie nouă
Cernica, IF, Central
azi, 00:02
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vânzare

Apartament 2 camere, Central

Vânzare apartament cu 2 camere Colina Lac DN 1 Corbeanca

99.500 eur
ID 3176101
Apartamente | 51 m² | 2 camere
Saftica, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafața utilă

51 m²

Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Lux
Etaj
parter
An finalizare construcție
2021
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
2
Număr Băi
1
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
1
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Ansamblul rezidențial Colina Lac este un proiect rezidențial ce oferă case și apartamente îmbinate armonios, gândite unitar din punct de vedere al concepției și realizării. Proiectul este localizat în zona DN1-Corbeanca-Săftica (în apropiere de Therme Bucuresti si DN1 Value Center, una dintre căile de acces spre proiect fiind chiar prin incinta centrului comercial, din Balotești). În acest proiect, accentul este pus pe calitatea vieții, design unic și o foarte bună execuție a construcțiilor.
În prima fază se vor construi 112 imobile, dintr-un proiect mult mai amplu, ce se va întinde pe o suprafață de 30 hectare, chiar pe malul Lacului Petresti III.
Proprietatea propusă spre vânzare este un apartament cu 2 camere, amplasat la parterul unei cladiri cu regim redus de intaltime P+2.
Proprietatea îmbină perfect utilitatea spatiilor atat interioare cat si exterioare, avand o suprafață optimă de 51.60 mp utili și o gradină splendidă care masoară aproximativ 92 mp. Apartamentul va fi livrat cu grădină amenajată cu gazon, aspersoare instalate și cu terasa placată cu deck negru (terasa amenajată va ocupa puțin peste 10 mp din suprafața grădinii).
Spațiile interioare vor fi ample și foarte luminoase, suprafețele vitrate fiind proiectate a fi până la nivelul pardoselii, însă fără să se neglijeze confortul termic, întrucât s-au ales geamuri tripan, Profile PVC sistem VEKA SOFTLINE 76 AD, clasa A, prevazute cu sticla 4Seasons, care la exterior este tratata cu o pelicula de reflexie UV si argon intre foile de sticla. Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă eficientă termic si izolați cu vata minerală bazaltică, cu o grosime de 15 centimetri (caracteristică specifica caselor pasive). Locuind aici, nu va trebui să îți faci griji pentru confortul termic! Apartamentul va fi livrat cu preechipare pentru instalarea sistemului de aer condiționat, dotat cu centrală termică proprie, încălzirea este realizată prin pardoseală, iar în fiecare cameră va fi instalat câte un termostat.
Când vine vorba de finisaje, vom avea dotări precum pardoseli din parchet de lemn triplu-stratificat în culori calde, plăci ceramice Marazzi în nuanțe de alb și bej, în zonele expuse la umiditate din băi.
Băile vor fi complet echipate cu obiecte sanitare, baterii negre mat Dalet, rezervoare WC cu montare încastrată marca TECE, prize etanșe cu contact de protecție, totul fiind gândit până în cel mai mic detaliu pentru a asigura viitorului utilizator maximum de confort și siguranță.
Ușile interioare vor fi furnizate de Pinum și s-a ales albul, pentru a da o notă de distincție și luminozitate spațiilor.
Confortul proprietarilor este și va fi mereu o prioritate, prin urmare fiecare apartament va avea câte un loc de parcare și priză de încărcare pentru autovehiculele electrice. Vor exista locuri de parcare pentru vizitatori, dar și un parc în suprafață de 720 mp.
Fațadele imobilelor vor avea un aspect deosebit, urmând a fi placate cu cărămidă aparentă, îmbinată cu tencuială decorativă de foarte bună calitate, într-un joc foarte frumos realizat din punct de vedere arhitectural!
Apartamentele vor fi predate începând cu 31/11/2021, în funcție de amplasarea fiecăruia în fazele de proiect, iar prețurile afișate nu includ TVA. În cazul achiziționării propriețății de către o persoană juridică se va aplica taxarea inversă.

Vă așteptăm cu drag să ne faceți o vizită în showroomul nostru din Str Electricienilor pentru a descoperi farmecul aparte al acestui proiect! Și abia așteptăm să spui și tu "Colina Lac este casa mea!"

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici