Vânzare

4 camere | 130 m²

Vanzare Casă / Vilă cu 4 camere Dragomiresti-Vale ILFOV

Bucuresti-Ilfov / Dragomiresti Vale

135.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 130 m²

Suprafață teren 485 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Gaz, Sistem irigație, Încălzire

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Proprietatea este amplasată într-o zonă idilică, cu aer curat și priveliști încântătoare, proprietatea poate fi găsită pe un drum pietruit, cu acces facil spre Bucuresti prin doua puncte aflate pe Soseaua de Centura a Bucurestiului (Rudeni-Chiajna).  
Această locație strategică oferă toate avantajele vieții în afara agitației urbane, menținându-vă în același timp conectat cu orasul.

Casa dispune de o  compartimentare eficienta. Trei camere spațioase  + living-ul generos cu  ferestre vitrate mari . Prin ușa largă a living-ului veți putea păși direct pe terasa generoasă, creând o armonie fluidă între spațiile interioare și grădină.  Incalzire in pardoseala, centrala pe gaz.

Bucătăria vă oferă  acces direct pe terasă, transformând mesele în aer liber într-o plăcere constantă. Proprietatea dispune de două locuri de parcare în curte, iar posibilitatea de a parca și în fața casei vă asigură că nu veți avea niciodată griji în privința spațiului pentru mașină.

Curtea de 500 de metri pătrați este un veritabil paradis exterior, echipată cu un sistem de irigare pentru a menține vegetația mereu proaspătă și înfloritoare.
Casele vor fi finalizate pana pe 30 iunie, in momentul actual sunt la rosu.  Asteptam de asemenea racordarea la utilitati pentru care s-au facut toate demersurile.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ionut Tilibasa

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare